Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sıfır Earnet İşitme Cihazını Satıyorum

Prudentibus

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba.

Babamın 31.08.2009 tarihinde aldığı fakat o dönemki iş ortamı nedeniyle kullanamadığı Earnet İşitme Cihazı'nı satıyorum. Cihaz 5 sene önce alınmış olmasına rağmen hiç kullanılmamıştır ve kontrolü önceki ay yapılmıştır.
Garanti belgesi mevcuttur. Kullanılmadığına dair gerekli bilgiye Alsancak Siser İşitme Cihazları San. Tic. A.Ş.'den Hasan Has adına sorgulama yaparak ulaşabilirsiniz.

Cihaz 4000 TL'ye mal olmuştur fakat ben sıfır olmasına rağmen kullanılmadığı için 1000 TL'ye cihazı satacağım.
Alıcı sadece kendi kulağına göre ayarını yaptıracaktır. Bahsedilen dönemde alınan en kullanışlı cihazdır ve alıcı kişinin sorun yaşamayacağı hususunda kendisini temin ederim

. Fotoğrafları görmek isteyenler özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler...

Cihazın modeli nedir? Hangi seviyedeki işitme kayıplarında kullanılabilir?

Model Active 132. Saf ses ortalaması sol kulak 108 dB, sağ kulak 43dB ayarında. İleri ve kısmi işitme kayıplarında kullanılabilir.

Üst Alt