Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sıfır km. Engelli aracı alımında ekstra para talebine karşı dikkat edin...

ozer.gultekin

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bugün sıfır km. araç satın aldım pazarlık esnasında uyanık satış danışmanı hariçten vergi dairesine 1 defaya mahsus verilmek üzere Muafiyet bedeli adı altında benden 175 tl (yüzyetmişbeş) türk lirası ücret talep etti, Daha önce Vergi dairesi ile görüştüğümde böyle bir ücretin kesinlikle söz konusu olmadığını KDV haricinde herhangi extra bir ücret ödemememiz konusunda uyarıda bulunmaları üzerine satış danışmanına bu talep ettiği paranın yasal olmadığını söylemem üzere yanımda uzaklaştı kısa bir süre sonra tekrar yanıma gelerek bu bedelin müşavir firmanın talep ettiğini ve makbuzda verebileceği söyledi makbuzda ve hizmet bedeli adı altında makbuz vereceğini belirtti bu ücretin vergi dairesinde işlemlerin hızlanması açısından faydalı olacağını 20 günde çıkacak evrağın 2 gün içinde çıkacağını belirttiler. .Arkadaşlar bilgilerinize

Allah kötü satıcılarla bizleri karşılaştırmasın.
ben yakında aldım böyle bir durumla kalmadım 3 günde işim halloldu.

Üst Alt