Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigaranın psikoz üzerinde etkisi olabilir mi?

world09

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben psikozum var olmayan sesler duyuyorum sigara tiryakiliğı var
Ben çareyi içtiğim sigarayı değiştirmekte buldum normal sigaralar tahminimce dop amin seviyesini aşırı şekilde etkiliyor bende düşük zifirli sigara içmeyi denedim şuan içtiğim sigara Winston one bi deneyin sizde bana iyi geldi denemekte fayda var inşallah sağlığınıza kavusursunuz

sigara içmeyenler için ne öneriyorsun :D

Psikozu bilemem ama, anksiyeteyi ciddi derecede tetikliyor. Doktorlar psikiyatri hastalarına çoğunlukla çay ve sigara tüketiminin bırakılmasını ya da en aza indirilmesini önerirler. Belki rahatsızlığınızı tetiklemesinin sebebi budur

Bende psikoz hastasıyım oranları düşük olan chester mod blue içiyorum sigara çöküntü veriyor insana

sigara ve diğer uyuşturucu maddeler dopamini yükseltiyormuş.bu sebeple her içildiğinde,kısa bir süreliğine,stresi azaltıyor veya mutlu hissettiyor fakat bir süre sonra tekrar içilmezse,eskisinden beter bunalım olunuyor.genel anlamda sağlığa zararları çok fazla.başta kalp damar ve akciğer hastalıklarına neden oluyor.kanserin baş sebebi.ben içiyordum bıraktım.13 yıl oldu şükür.faydası falan yok,uzun lafın kısası.ilaçtan başka şeyin faydası yok arkadaşım.umarım Birgün sende bırakırsın.

Sigara içmemekte yarar var.Ben sigaraya 21 yaşında başladım.Şuan psikolojik rahatsızlıklarım tavan yapmış durumda.Doğrudur etkiliyordur da içmesem daha kötü.Sigara övmüyorum da ben veya rahatsız olan arkadaşların bunu bırakması zor.

kaç kez bırakmayı denedim olmuyo Ben içmesem psikoz oluyom. İçiom kafa güzel geziom sıkıntı stres fln içince daha az . Atipik psikozum.

elektronik sigara ile sigarayı bıraktım şimdi elektronik sigarayı da bıraktım

Ben de azalttım daha sonra bırakacam...

Üst Alt