Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Signia işitme cihazında nasıl bir markadır?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
anladığım kadarı ile siemens markası. denedim çok memnun kaldım aslında. hafta sonu denemem için cihazı verecekler. modeli motion 3nx. telefona direkt bağlanıyorlar bu da hoşuma gitti doğal geldi.

fakat bazıları hemen bozuyor vesaire demiş doğru mudur acaba? önerir misiniz signia?

şu an beltone deniyorum hiç ama hiç memnun kalmadım. denediğim siemensler uydurma kalıplıydı bir de... aralarında da pek fiyat yok.

kafam çok karışık signia öneriyor musunuz?

modelini fiatini yazsaydiniz.
siemens cok guzel markadir. bozulursa 2 yil garantisi var,ben olsam beltone yerine siemesi tercih ederim ama fiatlar konusuluyor. cunku en pahali marka siemens bildigim:(

GRAHAM BELL
signia motion 3nx. aradaki fiyat farkı karşılayamayacağım bir fark değil. genel olarak olumsuz dönüyor müşteriler dedi de birisi...

signia pure 312 5nx kullanıyorum. Oldukça memnum 2018 yılında 6500 TL çift ise 13.000 TL almıştım

Motion konusunda pek bilgim yok ama 5nx almanızı öneriim. 3nx alt versiyonu gibi düşünebilirsin.

Ayrıca,
Yabancı kaynaklardan gördüm. Bilgisayarı direk bağlama özelliği olan cihaz istiyorsanız. Henüz piyasa çıkmadı sanırım (emin değilim). Phonak marvel markalı araştırabilirsiniz.

Üst Alt