Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigorta başlangıcı 1979 yılı olan babam 3600 günden emekli olabilir mi?

ECOnomiST

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar... tüm uğraşlarımıza ve çabalarımıza rağmen babamın emekli olma tarihi hakkında kimseden net bir bilgi alamadık... bende burdaki değerli arkadaşlarımdan bu konuda yardım isteyeyim dedim...

03.06.1954 doğum tarihi, 14.01.1979 sigorta başlangıcı, toplamda 2510 gün prim ödemesi bulunmakta. ayrıca bağkur' da 3 yıl 24 gün hizmet süresi var... 180 gün de askerlik süresini saydırdı... (amaç 3600 güne ulaşmaktı)

tüm bu bilgiler ışığında, 56 yaşına girmiş olan babam ne zaman emekli olabilir? yardımlarınız için teşekkürler...

hayır... herhangi bir engeli bulunmamakta... yaş haddinden yararlanarak emekli olacağını düşünüyorduk ama kime sorsak farklı cevap alıdık :(

Hesaplarıma göre (yaştan dolayı)hemen emekli olması gerekli..
Kuruma müracaatınızı yaşlılıktan dolayı erken emekli olmak istiyorum diye bir dilekçe ile müracaat edin bakalım size nasıl bir cevap verecekler..

Üst Alt