Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigorta girişim 1995. %51 raporum var. Ne zaman emekli olabilirim?

Defterdarlığa başvurup 3. dereceden vergi indirim hakkı elde etmişseniz, ilk sigortalılığınız staj kapsamında ya da 18 yaşında önce bir tarih değilse, (gün/ay/1995+)17 yıl sigortalılık süresi ve 3920 gün prim yatrmanız halinde emekliliği hak etmiş olacaksınız.

Askerlikte aldığım rapor emeklilikte işime yarar mı?

%51 çürük raporum var askerden ne zaman emekli olurum

Ömercan;
Askeriyeden alınan raporlar sivil hayatta geçerli degildir...
Nezaman emekli olacagınızı tam söylememiz için baglı oldugunuz kurum ilk işe giriş ve yaş bilgileri olması lazım

Çok teşekkür ederim.O zaman en yakın zamanda bağkurdan kaydını kapatıp sskya geçişini yaptırmamız lazım.Çok şükür şirketimiz var,ordan ssklı yapabiliriz...

vergi İnndirim belgen yoksa kesinlikle ve kesinlikle özürlü olarak emekli olamassın.
Mutlaka AL.

askerden % 51 çürük raporum var 1995 girişim var 39 yaşındayım ne zaman emekli olurum

ömer can askerde aldıgın raporun emekli olman için hiç ama hiç hükmü yok.
sen çalıştıgın yerden ben vergiden mufafiyet belgesi almak ıstiyorum diye beyanda bulun onlar sana bir yazı ile seni istan buldaysan deftarlıfa önce yolayacaklar sonrada deftarlık seni hastaneye yolayacak hastane sana raporu eline ver meyecek o rapru Ankaraya yolayacak Ankara rabru içleyip sana eyer %40 üzeri verirse emekli olmayı haketeceksin vergi mafiyet belgen olmasa tekrar söyleyim kesilikle emekli olmassın ve bu rapor genelde sadece birkeren isteniyor.
işe giriş tarihin :16 gececek bu arada yaklaşık 4000 gün ödeyeceksin
benim bildiyim bu

Üst Alt