Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigorta günüm ve primim yeterli. AS ile emekli olabilir miyim?

surce99

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese merhaba.1997 yılından beri A.S hastasıyım yalnız ben bunu 2011 yılında öğrendim.
Salicylazosulfapyrdine 500 mg kullandım ağrılarımda bir değişme olmadı şuan ise Humira kullanıyorum.
Boynumda ve kalçamda ağrılar oluyor.Bunların yanı sıra karaciğerimde ultrasonda 46 x 22 mm boyutlu hipoekoik alan izlendi yarın MR'a giriyorum bunun AS hastalığı ile ilgisi olabilir mi?
Sağ dizimde ve sol dizimde de ciddi ağrılarım oluyor.Bununla ilgilide MR mevcut olup yaklaşık 1 ay fizik tedavi gördüm.
Bu durumda engelli emeklisi olma durumum ne kadardır? Yaklaşık 23 yıldır sigortalıyım 6800 günde primim var.
Konuyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkür ederim...

Son düzenleme:
kardeş bende anklozon spondlit hastasıyım ben erken yaşlanmadan emekli oldum sanırım sizde olursunuz

%40 ve üzeri rapor alarak vergi indirimi hakkı elde ederseniz hemen emeklilik için başvurabilirsiniz, emeklilik şartlarınız oluşmuş.

cevablar için teşekkürler arkadaşlar.ufuk bey bu şartlarda olma olasılığım varmıdır.

Rahatsızlıklarınızın seviyesi ve verilebilecek oran konusu tıbbi değerlendirme gerektirmekte, standart bir rahatsızlık değil.
O yüzden olabilirliği konusunda yorum yapamayacağım.

Teşekkürler. Sağlıklı günler diliyorum.

Üst Alt