Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigorta kaç yılda bir akülü sandalye veriyor?

jachal

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm lar arkadaslar acaba akulu tekerleklı sandalye alımında devlet bıze sınırlı hakmı tanıyor yoksa ıstedımız zaman alabılıyormuyuz.yanı 5 yılda bır hakmı verıyor mesela....yardımcı oolursanız cok sevınırım sımdıden tskkkrler

10 yılda bir kez veriyor akülü sandalyeyi

cok tesekkur edıyorum. bı de sorum daha olacak vergı sını bız mı karsılıyoruz

Kurum 1700 YTL öder, gerisine karışmaz. Ki zaten vergisi de yoktur bu tür ürünlerin.

merhabalar,bende ssk'dan akulü sandalye almak istiyorum.ne tür evrak isteniyor ve nereye başvurmam gerekiyor?bilen varsa yardım edebilimi?

Maliyeden ilaç ve tedavi genelgesi
24 Nisan 2008 15:05
T.C.
MALİYE BAKANLIĞI
Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü
Sayı :B.07.0.BMK.0.18.100.36 22.04.08 * 5152
Konu: İlaç ve tedavi
…………. BAKANLIĞINA
…………. BAŞKANLIĞINA
…………. GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
…………. VALİLİĞİNE
…………. REKTÖRLÜĞÜNE
Bilindiği üzere, (8) sıra numaralı Tedavi Yardımına İlişkin Uygulama Tebliği (Bundan sonra “Tebliğ” olarak ifade edilecektir) 25/5/2007 tarihli ve 26532 mükerrer sayılı Resmi Gazetede yayımlanmış ve 15/06/2007 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yürürlüğe girmiş bulunmaktadır.
Söz konusu Tebliğde aşağıdaki düzenlemelerin yapılması gerekli görülmüştür.
3. Tebliğin 20.3 üncü maddesine aşağıdaki fıkra eklenmiştir. “Tıbbi malzemelerin kullanım süreleri; vücut organ protezleri için 5 yıl, meme protezi için 2 yıl, myoelektrik kontrollü kol protezleri için 10 yıl, motorlu malul arabası için 10 yıl, standart tekerlekli sandalye için 5 yıl, akülü tekerlekli sandalye için 10 yıl, konuşma cihazı için 5 yıl olarak uygulanır.”

Üst Alt