Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigorta prim günümüzü nereden öğrenebiliriz?

nuray_34

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
0
daha önce sgk gov tr den kaç gün pirimimiz olduğunu öğrenibilıyorduk şimdi o sayfa kapanmış bu bilgiye şimdi nasıl erişeceğiz

PTT. ye gidip kimlik fotokopisi ve 1 TL karşılığında e-şifre alacak ve bu şifre ile sisteme giriş yapacaksınız. Hayırlı günler:eek:

devlet için yeni bir kazanç kapısı off offf

nuray_34;

Devletim her zaman öpmek için bir sebep bulur.

e devlet şifrem var benim ama hala ssk dökümümü göremiyorum sürekli hata veriyor..

E-DEVLET DE ŞÖYLE BİR AÇIKLAMA VAR;
Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ilgili veriler e-Devlet Kapısı'na aktarılmadığı için bu hizmet sunulamamaktadır.

SGK sayfasında şöyle bir duyuru var..

ÖNEMLİ DUYURU

Kişisel bilgilerin korunması kapsamında, Kurumumuz internet sitesinde yayınlanmakta olan paydaşlarımız bilgilerinin 01/11/2010 tarihinden itibaren www.turkiye.gov.tr (e-Devlet Kapısı) üzerinden yayınlanması için gerekli çalışmalar tamamlanmış olup, bu tarihten itibaren kişisel bilgiler Kurumumuz T.C. Sosyal Gvenlik Kurumu sitesinden yayınlanmayacaktır.

Yeşil Kart ve 2022 sayılı Kanun kapsamında yapılan uygulamalarda tüm Valilik/Kaymakamlıkların bu konudaki sorgulamalarının SOYBİS üzerinden yapılmasına ilişkin duyuru ve bununla ilgili yapılması gerekenler Devlet Bakanlığı’nın (Sn. Hayati Yazıcı) 21/06/2010 tarihli yazıları ile duyurulmuştu.

Bu çalışma ile vatandaşlarımızın kullanıcı adı ve şifreleri ile e-Devlet Kapısı üzerinden kendi bilgilerine güvenli bir şekilde ulaşmaları sağlanmış olacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Kişisel bilgileri içeren uygulamalara http://www.turkiye.gov.tr adresinden erişebilirsiniz.

Sgk nın sitesinden çalışan kısmında hizmet hesabı yere bakarak öğrenebilirsiniz

Emekli maaşları öğrenme

Arkasaşlar emekli maaşlarını daha önce sgk sayfasından ögrenebiliyorduk amaşimdi ögremiyoruz E deylet şifresi de aldımama bir türlü ögrenemiyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa bir zahmet yazarsa teşekür edrim.....

Üst Alt