Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigorta tahkim heyeti değer kaybını değerlendirme esasları..?

cicikus

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba
22bin tl lik hasarla aracım için değer kaybı davası actim. Sigorta 2800 lira para ödedi. Avukattım sigorta tahkime başvuruda bulundu. Değer kaybı olarak avukat 5000 tl rakkam yazmış. Ben değer kaybının bu kadar düşük olduğunu düşünmüyorum. Sigorta hakemi değer kaybını avukat talebi olan 5000 üzerinden mi değerlendirir yoksa bunun ustunde veya altinda bir fiyat belirler mi?

Biri cevap verebilir mi ya hakem fiyatı deger kaybini kendi mi belirler yoksa avukatın istediği fiyat üzerinden mi işlem yürütülür

Merhaba
22bin tl lik hasarla aracım için değer kaybı davası actim. Sigorta 2800 lira para ödedi. Avukattım sigorta tahkime başvuruda bulundu. Değer kaybı olarak avukat 5000 tl rakkam yazmış. Ben değer kaybının bu kadar düşük olduğunu düşünmüyorum. Sigorta hakemi değer kaybını avukat talebi olan 5000 üzerinden mi değerlendirir yoksa bunun ustunde veya altinda bir fiyat belirler mi?

Üst Alt