Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigorta Tahkim mi? Mahkeme mi?

Carym

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba, öncelikle daha önceki değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Şimdi çocuğum için sigortadan belli bir miktar para ödendi. Ancak 2 sorunumuz var.
-Sigorta rapor oranını düşürerek bu ödemeyi yaptı.
-Bilirkişiye hesaplatmamız sonrası hatalı ve eksik ödeme yapıldığı anlaşıldı.

Bu durumda en kısa sürede sonuç alabilmek adına ne tavsiye edersiniz? Tahkim komisyonuna gitsek en azından 2. problem çözülür mü? Avukata versek ne kadar sürer? Forumda yıllarca bekleyenler var. Ancak ben daha fazla bu mevzu ile haşır neşir olmak istemiyorum. Çünkü psikolojim bozuluyor. Unutmak istiyorum. Tekrar teşekkür ederim

Öncelikle geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..heyet raporunu muhtemelen devlet hastanesinde aldınız..tazminat alma işlemlerinde en sağlıklı heyet raporu fakültede alınan raporlardır.buna itirazlar fazla olmaz hesaplanalar tam yapılıyor ve çizginin dışına çıkılmıyor..tahkim için konusunda uzman bir avukatınızın olması gerekiyor

Tahkim komisyonu 2.ay ve 6 ay arasında cevap veriyor

Çok teşekkür ederim. O zaman nu saatten sonra her halükarda avukat ile iş yapmamız gerekiyor.

tabi ki bu aşamadan sonra avukatsız yola devam ederseniz zararlı çıkarsınız.
tahkim mi yoksa mahkeme mi sorusunun cevabı da dosyaya göre değişir.
kusur-sakatlık-ücret vs konularında elinizde yazılı net deliller varsa tahkime gidin. ama bu hususları tanık vb delillerle ispatlamak istiyorsanız mahkemeye gitmelisiniz.

Üst Alt