Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigortadan para almak için kazadan 3 ay geçmesi yeterli mi?

empatik insan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim soruma cevap verirseniz sevinirim. 15 temmuz 2017 de trafik kazası yaşadım. karşı taraf suçlu. benim sol bacağım kırıldı ve platin takıldı. avukatım saglık kurulu raporu istedi. 30.10.2017 de hastaneye gitmeyi düşünüyorum sağlık kurulu raporu almak için erken mi. sigortadan para almak için bunları yapıyorum. sağlık kuruluna başvuru yaparken başvuru nedeni ne yazacam. orda benden ne isterler. kurulda nasıl davranmam lazım. sigortadan para almak için en az bir yıl geçmesi gerekiyor mu yardım lütfen

Sigortanın kabul etmesi için,tedavi sürecin bitmesi gerekiyor,veya kazadan dolayı organ doku kaybı olmalı,yani sigorta 1 yıl sonra alınacak raporu kabul eder, şimdi rapor alsanız da kabul etmezler.

Tedavi belgeleriniz ile başvuru yapacaksınız. Rapor alın eğer kalıcı oran verirlerse hemen başvuru yapın süreli verirlerse, verilen süre sonunda yeniden rapor alın.

Tedavi surecinin bittigini nasil anliyacaz. Tedavi belgesi yok bende olmasi sart mi sartsa nasil bulabilirim. Sureli verirlerse sigorta kabul etmez mi. Cok sorular var kafamda

tedavı bılgılerını hastaneden isteye bılırsın...raporun suresız olursa para alırsın ...surelı rapora para yoook...

Üst Alt