Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigortalı bir işe girdim. 10 aydır 2022 maaşını çekmedim. İptal ettirmek için..?

huzunbaz

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar engelli maaşı alıyordum , sonra part time bi işe girdim sigortam yarım yatmaya başladı 7 ay çalıştım, ardından full time süreli bi işe girdim şuan 3 ay oldu halen çalışıyorum , yni toplamda 10 ay oldu ben gidipte engelli maaşım yattımı yatmsdımı diye hiç bakmadım parada çekmedim, şimdi arkadaşım büyük ceza yersin git iptal ettir dedi. bu konuda hiç bilgim yok napacam bilmiyorum. içerde param var ise çekeyimmi yoksa hiç ellemeden nereye gidilcekse gidip iptalmi ettireyim , içerde param varsa çekmeyede korkarım cunku faizi ile alırlar filan diye , bilgisi olan varsa dönerse çok sevinirim

çekme sakın sigortan 90 gün yattıysa geçtiyse 90 günü çekme çekersen % 50 aiziyle geri ödersin hemen posta yoluyla iptali için dilekçe gönder ankaraya iptal etsinler...

tamam abi çok sağol yaaa peki adanada şubesi filan yokmu bizzat gidip iptal edebilecegim, ankaraya göndersem bile ne yazcam nereye yolucamkiii :(

sitede dilekçe örnekleri var yada kaymakamlıklardaki mal müdürlüğüne gitsen ordanda yönlendirirler ama en temizi sitede dilekçe örneğini bul doldur dilekçenin bulunduğu yerde hangi adrese yollanacağıda ayzar iadeli taahutlu yolla aradım bulamadım ama 2022 bölümüne girersen bulabilirsin dilekçe örneğini benzer başlıklar vardı...

çok sağol abi hafta başında halledeceğim inşallah

Üst Alt