Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigortalı çalışan biri başka yerde staj yapabilir mi?

Kevser er

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
14
Bir öğrenci hem başka alanda çalışıp hem stajyer öğrenci olarak başka bir Okuduğu alanda kurumda çalışabilirimi staj ders olarak gözüküyor ama staj görebilirmi aynı zamanda yani stajı görebilmesi için illa normal işi bırakmalımı sgk sıkıntı çıkarırmı

Kevser er

Arkadaşım 4 yıl sosyal hizmet için haftada 2-3 gün staj yapıyordu. Hem de çalışıyordu.

Bu seninle amirin arasında iletişime bağlı isterse iş yoğun olmaz diyebilir yada İdare eder.

Stajyer sigortalı olarak çalışmadığı için farklı ikinci iş olmuyor. Adı üstünde bu uygulama dersi...

İşyerinle konuş, staj yaptığın yerle de ( çalıştığın yer kamu ise dilekçe yaz )

mahmut56

şöyle aöf stajı bu haftada 6 saat şeklinde olacakmış normal siğortalı olduğum yer tanıdık dahada nisanda başladım bırakmam gerekirmi acaba işi hani onlar beni haftada 2 3 gün idare etse sgk sıkıntı çaıkarırmı onu bilemedim teşekkür ederim cevap için kamu değil özel bu arada girdiğim yer bunula ilgili doğru bilgiyi nereden alabilirim

Son düzenleme:
Üst Alt