Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigortalı çalışan iki oğlumun olması 2022 maaşımın kesilmesine neden olur mu?

RAMAZN

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
4
2 tane oglum var 2sıde sıgortalı benım engellı maasım kesılırmı kesılırse ne yapmalıyım degerlı kardeslerımden yardım beklıyorum ılgılenen ve ılgılenmeyen herkese sımdıden tesekkur ederım

243,43 x kişi sayısı yaptığınızda bu miktarı geçiyorsa toplam gelir kesilir... 4 kişiyseniz ikametlerini aldırmaları gerekir oğullarınızın... 5 kişiyseniz birtanesinin aldırması yeterli olur, diğer kişilerin gelirlerinin olmadığını varsayarak söylüyorum...

kısmet ben yüzde atmış rapor aldım sürekli birdaha rapor cıkaracakmıyım yardımcı olursanız cok dsevinecegimm saygılarımı sunarımm

Ne için soruyorsun abi raporu hangi haktan faydalanmak için?

yani sürekli raporum var busüre kac yıl devam eder teşekür ederim saygılarımı sunarım

yardımcı olursanız cok sevinim

sürekli olduğu için ömür boyu devam eder

alfo kardeş teşekür ederim cevap yazdıgın için sag ol iyi günler saygılar

pardon düzeltim alfa kardeş

Ramazan bey 2022 maaşından ziyade emekli maaşı almayı düşünmezmisiniz sigortalı çalıştınız mı?
Velev ki çalışmış iseniz...
İlk sigorta giriş tarihiniz ne?
Toplam prim ödemeniz ne?
Doğum tarihiniz ne?

1 sgkli varsa engeelli maas kesilir mi

Evde bir sgkli varsa
Engelli maasi kesilir mi saygilar

RAMAZN
2022 aylığının kesilmesine evde SGK'lı olması değil, kişi başına düşen gelirin limiti aşması sebep olur.
SGK'lı olmama şartı 18 yaş altı engelli yakını aylığında söz konusudur.

Benim oğlum 32yasinda sigortalı benim üstüme gecicek 2890 TL aliyor

Benim oğlesim ile bende engelli maaşı alıyor ve 5kisiyiz evde

Esim ve ben engelli maaşı aliyoruz

Üst Alt