Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigortalı işe başladım fakat 2022 almaya devam ettim. Ne yapmalıyım?

yunz0505

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar mrb daha önce 2022 özürlü maaşı alıyorud fakat 2012 yilinda turkcell özürlü işçi ariyordu

http://www.engelliler.biz/forum/ila...agri-merkezi-engelli-personel-alim-ilani.html

burdaki gibi fakat benim ilim diyarbakir

diyalize giriyorum şimdi ben bu işte çalışıyorum yani gitmiyorum fakat aylik para veriyorlar bana bu işe hem sigorta + asgari ücret şimdi bu işe başladığımdan beri

özürlü maaşım iptal olmadi bende iptal edemedim fakat bi türlü iptal edemedim yani tam çözemedim

sorum şu 90 günü geçmiş ben özürlü maaşını aldım bununla ilgili bir sorun çikarmi çünkü iptal etmeyi düşünüyorum bi türlü iptal edemiyorum ne gibi dilekçe yazmam lazim nereye vermem lazim bu konu hakkinda yardimci olursaniz sevinirim ceza felan gelebilirmi bana yoksa devletin işi belli olmuyor

beni rahatlatirsaniz sevinirim KOLAY GELSİN Şimdiden herkeze teşşekkürler

rahatlatamıcam aynen cezasıyla ödicen kestiremedimde ne demek hem işe gitmeden para alacak iş buluyon hemde üstüne bu maaşı alıyon ilginççç

ArkAdasim bilerekmi yürüttük parayı sanki hemen kırıcı sözler söylemenin ne anlamı var

Meraba , bende işe başladığımda 2022 maaşı alıyordum 3 sene önce emekli sandığına işe başladığımı ve maaşımın kesilmesini isteyen bır dılekce yazdım ama bu arada 2022 maaşımı bankadan hiç çekmedim. cevabı 2-3 ay sonra geldi . sanada tavsıyem engelli maaşını cektıysen çektiğin miktarı geri yatır ve dilekçene cevap gelene kadarda yatırılan paraya sakın dokunma yoksa faızıyle bırlıkte gerı ödersın arkadaşım.

2 ci dilekçemi yolladim umarim iptal ederler

Adamlar özürlü maaşı çikarmak için doktorlara para verip anlaşma yapıyorlar erdal bey gelmiş bana burda hikaye anlatiyor olacak is degil gerçekten

bende 4,5 ay önce memur oldum. maaşımı kestırmem için önce ankaraya prımsız ödemelere dılekçe yazdım gerı döndü neymışte kurumlar arası degışıklık olmuş tekrar s.yardımlaşmaya yazdım oradakı memur sıstemı açtı pasıf ettı birkaç dakıka sonra kurumlararası bılgı akışı oldugu için tekrar aktıf oldu. defalarca bimere sordum nereye basvurayım diye en sonunda dilekçenızı yazın bize gönderın dedıler oonuda yaptım 15-20 gün sonra bimerden yazılı cevap geldi. baglı bulundugunuz sydv.ye basvurun diye tabi bu zaman zarfında 90 günlük süre gectı maaşımda yattı ama çekmedım ve çekmeyecegım. halende s.yardımlaşmaya basvuramadım. ço merak edıyorum sonunda nolacak acaba.

Üst Alt