Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigortalı işe başlarsam 2022 maaşını ne zaman kestirmeliyim?

spartaküs

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
2
arkadaşlar bir sorum olacak mesela 2022 aylıkları mart haziran eylül aralık aylarında ödeniyor
diyelimki temmuz da sigortalı olarak çalışmaya başlasam haziran ile temmuz arasındaki maaşımı alabilirmiyım çünkü arada iki ay var lütfen cevap

maaşı her şekilde alırsın ama devlet sigortalı iken maaş aldığını öğrenirse işte o zaman keşke dersin neden mi 860 liraya 4500 lira ödemiş birisiyim ya işe gir ya maaş al işe girersende maaş iptal et maaşın kesildiğinden emin oluncaya kadar sigortalı olma dikkat aman ha devlet yakar

soruma ceva alamadım kesileceğini bende biliyorum benim öğrenmek istediğim haziran maaşımı aldım ve 2 ay sonra sigoralı oldum geçen 2 ay maaşımı alabilimiyim

Arkadaslar ben ufak bir tamir dükkanı acmistim gecen Maliye geldi ve kapattım. Ama 80 günlük beni geçmişe dönük kayit yaptilar ve 80 günlük Bağkur gostereceklermis. Yani ac kapat terki verdim 2022 maaş aliyorum kesilirmi acil cvp.

en sağlamı ssk'lı olduğunuz gün maaşınızı kestirin

Üst Alt