Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigortalı işe başlayacağım. 2022 maaşımı kestirmek için dilekçe..?

Icemaker

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Daha önce dilekçe örneği vardı fakat bu sefer bulamadım arkadaşlar.Sigortalı işe gireceğim için maaşımı iptal ettirmek istiyorum bunun için dilekçe ve dilekçenin hangi adrese gönderileceği konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

sosyal hizmetlere git, onlarda örnel dilekçe vardır doldurur verirsin olmadı ise oradan a4 al düşünceni yaz oldu bitti. dilekçe örneği ben yazayım size...

Gideceğin sosyal hizmetler İl Müdürlüğü tam ismi.

............ İl Müdürlüğüne

Adıma kayıtlı 2022 maaşımın; sigortalı bir işe başlayacağımdan dolayı .... tarih itibari ile kesilmesini arz ederim.

tarih Ad soyad imza

telefon
adres

Sigortalı işe başlama karışıklığı

Arkadaşlar sigortalı işe başlayacaktım bu yüzden haziran sonunda maaşımı kestirmek için 144'ü aradım ilgili arkadaş bana eğer başlarsanız otomatik olarak sistem sizi görür bir belge vermenize gerek yok fakat aldığınız paraları faiziyle geri ödersiniz dedi nası olur dedim haziran maaşımı çektim hakettiğim bir para sonuçta 3 ayım doldu aldım. Sosyal müdürlüğe gittim orada ki kişide aynısını dedi maaşlar önden gidiyor dedi yani senin aldığın para önümüzdeki 3 ayın parası dedi yahu devlet hakedilmeyen parayı vermez ki yok öyle dedi o yüzden eylül maaşını çekmeyeceğim yoksa işe başlayıp sigorta yaptıramam ya da 3 ay daha beklemem gerekir bu konu hakkında bilgisi olan var mı? bir yandan parayı çekesim var ihtiyacım var çünkü böbrek nakli ilaci aliyosun eczane full para istiyor zaten katkı payı muayene ücreti derken her ilaç alışımda 50 60 70 lira gidiyor. Konu başlığı yanlış olduysa kusura bakmayın.

Devlet hakedilmemiş parayı önceden vermez sözünüz hatalı.
Bugün memur maaşları da emekli maaşları da peşin ödenmektedir, yani bugün alınan maaş önümüzdeki 30 güne aittir.
Evet eylül maaşını çekmeyip işe başlamanız gerekmektedir.

Anladım teşekkür ederim bilmiyordum bu konuyu eskiden böyle değildi yanlış hatırlamıyorsam neyse çekmeyip işe başlayacağız.

Üst Alt