Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigortalı işe girersem 2022 aylığım kesilir mi?

venom

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
mrb. arkadaşlar. bildiğiniz gibi perşembe günleri işkurda özürlüler için işveren tarafından işe alınmak özere seçmeler yapılmaktadır.. ben bu seçmelere katıldım. 2 özürlü işe alınacaktı ve ben o seçmeleri geçtim. şimdi sorum şu: iş yeri büyük ihtimalle asgari ücret ve sigorta bağlayacak. bu 2022 aylığımı ne derece etkileer kesilirmi veya devam edermi. kesilirse nasıl devam ederse nasıl olur. bu konu hakında bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum... bu arada özürlülüğüm yüzde 40... şimdiden saygılar..

kabul edilirseniz gelir sınırını aştığınız için kesilir....

peki hocam ceza gelirmi. birde işten çıkartılırsam tekrar devam edermi yoksa tekrardan kurula falanmı girmem lazım.. tam bilgilendirirseniz.. bu konularda acemiyimde...

sigortalı işe girerseniz maaşı kestirmeniz gerekir.eğer maaşı almaya devam ederseniz ve bu fark edilirse faiz ile birlikte ceza gelir..ayrıca işten çıkarsanız dilekçe ve rapor ile tekrar başvurabilirsiniz..

Üst Alt