Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigortalı işten ayrıldım. Ekim ayında 2022 aylığı alabilir miyim?

Dumlu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar ben yüzde kırk engelliyim 2022 maaşı alıyorum..ağustosun 17 bir işe gittim gitmeden sgk girişi yapıldı mesajı geldi..o günden itibaren çalıştım ..24 Eylül tarihinden işten çıktım..İş bitti..parayı şirket yatırdı bankaya ..Ben ağustos 17 sinde işe başladığımda..Eylül ayının maaşını çektim çekilebilir yazısına istinaden..Eylül ayinda e devlette sgk girişi nedeniyle fesh edildi yazısı var..ama şirket bizim parayı verdi ama sgk dan bir mesaj geldi..

Geçici belirsiz iş sebebiyle işten ayrilmanizdan dolayı sgk iptal edildi..Bu mesaj dan dolayı Ekim ayında 2022 maaşım yatarmi konusunda uzman büyüklerin yardımını bekliyorum..

sigortalı oldugn an 2022 kesilir.kısa surelı sigortalı çalışıp işten ayrılmıssın.yeniden maaş alabilmen için yeniden başvuru etmen gerekıo.vakıftakıler sızn işten çıktıgınızı bilmez

Sayın ustam sgk girişi olduğunda kesilirken sistem biliyorsa çıktığımızı sistem görmezmi acaba Teşekkür ederım acaba bildirirsek Ekim aylığı verilirmi

Dumlu
çıktıgınızda onlar sıstemde görse bile (kaydınız silindiği için sizi takıp etmezler.)kesilen maaş için yenıden başvuru etmenız gerekıo.siz hemen yarın gedip başvuru edin ekimi büyük ıhtımal alamazsınızda kasımı kacırmayın.tabi şartınız tutupda baglanırsa

Çok teşekkür ediyorum bilginiz için yarın bir gidip sorayım sonucu yazarım

Dumlu

1 yıl içerisinde 30 günden fazla SGK priminiz yatmışsa, maalesef 90 gün boyunca maaş alamıyorsunuz diye biliyorum ki o da en iyi ihtimalle. Siz yine de gidip bir SYDV ile konuşun ancak, fazla da umutlanmayın derim. Ancak belki de sistem değişmiştir ki umarım değişmiştir çünkü bu sistem çok saçmaydı. Kendimden biliyorum çünkü çok kısa süreli çalışıp tekrar maaşı almayı denediğimde, maalesef 90 gün boyunca maaş alamadım.

Evet aynısını söylediler 90 gün beklemem gerektiğini ..Ama sistemin bir yıl içinde 90 gün sgkli olundugunda maaş kesilir diyor..beklemekten başka çare yok..aldığım para kesilen paradan az..sistemin değişmesi gerekli..hane geliri denen birşey var..Bu adam ne yiyip içecek düşünmeleri lazım..Herkese teşekkürler..

Evet aynısını söylediler 90 gün beklemem gerektiğini ..Ama sistemin bir yıl içinde 90 gün sgkli olundugunda maaş kesilir diyor..beklemekten başka çare yok..aldığım para kesilen paradan az..sistemin değişmesi gerekli..hane geliri denen birşey var..Bu adam ne yiyip içecek düşünmeleri lazım..Herkese teşekkürler..

Maalesef sizde haklısınız ancak, keşke işten çıkmasaydınız veyahut işe girmeden önce SYDV'yi arasaydınız çünkü bu konu hakkında özellikle herkesi bilgilendirirler "SGK primi 30 günü geçerse 90 gün beklemek zorundasın." diye. Bu kadar kısa süreli bir iş için keşke bu riske girmeseydiniz.

Üst Alt