Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigortalı işten ayrıldım. Kesilen aylığımı yeniden bağlatabilir miyim?

vedatcan980

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sigortalı olduğum için engelli maaşım kesildi.1 ay sonra işten ayrıldım ve sigortamda iptal edildi.tekrar nereye başvurmam gerekir.raporum duruyor.

Öncelikle sigorta çıkışıniz yapılmış bu dogru bunda sakınca yok, tekrardan raporlarınız ve örnekleri ile beraber kimliğinizle bağlı olduğunuz İl/İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvuru yapıp gerekli işlemleri talep ediniz. Vakıf Aylığı böyle başvurulur

SYDV'ye başvuruyorsunuz, raporunuzla gidiyorsunuz, büyük olasılıkla tekrar bağlanır ama bir süresi var. Süre dediğim başvurunuzun onaylanması durumu var.

Merhaba,
Bende işten ayrıldım sigortam kesildi,sosyal yardımlaşmaya gittim engelli aylığı başvurusu için fakat 99 gün beklemen gerekiyor sağlıktan yararlanıyorsun denildi,böyle bir saçmalık var maalesef.

Evet 8 ay sigortam ödendi 30 aralikta kesildi,mart gibi başvuru yapabiliyorum,bi 3 ay da bağlanması sürer etti 6 ay.

Üst Alt