Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigortalı İşten ayrılış bildirgesi olmadan emeklilik işlemi yaparlar mı?

Ayyıldız

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar
ben emeklilik için SSK ya gittim emekli olur yazısı aldım iş yerime verdim fakat iş yerim senin çıkışını ay sonu yapacağız [FONT=sans-serif] [/FONT]Sigortalı İşten Ayrılış Bildirgesi olmadan ssk ya rica et onlar yapar dediler ayın 30 hafta sonuna denk geldiği için pazar günüde ayın 1 inde tekrar işe giriş yapacaklarmış
[FONT=sans-serif] [/FONT]Sigortalı İşten Ayrılış Bildirgesi olmadan işimi yaparlar mı?
işten çıkış yazısı aldığım zaman telefonuma takip numarası geldi işlemler başladı sanırım ?

SNITCI

soruyu anlamadım?

29-30'Unda emeklilik için başvurmuş olun ki aylık bir sonraki ay başından itibaren başlasın. Sonra yeniden çalışmaksa kolay. Hemen takip eden gün sgdp statüsünde giriş yapılabilir..

Abi şimdi ben emekli yazısı aldım iş yerine verdim.
Iş yerim ay sonu çıkışını vereceğiz ama ay sonu hafta sonuna geldiği için çıkış bildirgesini bana vermicekler
bende çıkış bildirgesi olmadan işlemlerimi yaptırmaya gideceğim acaba yaparlar mı?

Vermiyormuş işte sistem öyleymiş nasıl bir anlayışsa ilk defa buna şahit oldum 25 gün boşu boşuna beklicem

@OturanBoğa

bugün ssk ya gittim işten çıkış bildirimi olmadan yaptırdım emeklilik kaydımı.
belki lazım olur diye yazıyorum....

Varide NoVaride TarihiKonusuİlgili BirimEvrak Tipiİşlem Tarihiİşlemi YapanAçıklama
679894829/06/2018325910 4A TAHSİSİSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ -1 (MAAŞ BAĞLAMA)-529Gelen Evrak BeklemedeTaranmamış evrak: EMEKLİLİK1
694555102/07/2018vergi indirimiİSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ -1 (MAAŞ BAĞLAMA)-529Giden Evrak KayıtlıEMİNE ERTAŞHazırlanmış olan evrakın onaylanma ve düzenlenme işlemleri yapılır
532870004/06/2018EMEKLİLİĞE HAK EDİŞİSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ -1 (MAAŞ BAĞLAMA)-529Gelen Evrak BeklemedeTaranmamış evrak: EMEKLİLİK1

VERGİ İNDİRİMİM İLE BERABER EMEKLİLİK İÇİN BAŞVURDUM ANKARAYA TEKRAR MI GÖNDERİLDİ ANLAMADIM BURDA NE DİYOR ?

[FONT=arial]Doğum Tarihi 27.06.1977
Aylık Başlangıç Tarihi 01.07.2018
Durum Kodu2000
Öncesi Aylık Bağlama Oranı0.002000
2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı60.00
2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı35.17
[/FONT]

[FONT=arial]2000 – 2008/10 arası Gün 2877[/FONT][FONT=arial]2008/10 sonrası GüN 3090
[/FONT]
Toplam Gün 5967

SİZCE BUNA GÖRE NE KADAR MAAŞ BAĞLARLAR ?

SNITCI

Ek ödeme belli oldu mu, olduysa kaç tl?
Aylık ödeme tarihi belli mi?

Aylık ödeme tarihi belli ama 22 sinde daha bu ay yatmamış neden bilmiyorum ek ödeme belli değil daha

SNITCI
Ek ödeme de belli değilse, sanırım ağustos un 22 si aylık başlama ve yatma/ödeme tarihi olabilir.

Banka değişikliği yapıyım dedim aşağıdaki yazı karşıma çıktı neden acaba

[FONT=&quot]Aylığınızda bloke bulunduğundan dolayı, sadece şube değişikliği yapmanıza izin verilmiş olup, banka değişikliği yapmanız engellenmiştir.[/FONT]

Sgk'dan emekli olabilir yazısı almadan emeklilik işlemlerine başlanamıyor mu?

hayır başlanmıyor
emekli olur yazısı aldım ben şirkete verdim şirket çıkış evrakımı vermediği için ay sonu hafta sonuna geldiği için ssktan rica ettim başlattılar 1 gün önce

Ek ödeme ve maaş miktarı belli oldu mu?

dediğim gibi ay sonu hafta sonuna denk geldiği için rica ettim yaptılar şu an emekliyim

SNITCI

bu durumda bundan sonraki işe devam süreci nasıl olur, sanırım işten hiç çıkış yapmadan hem emekli olacaksınız hemde devam ettiğiniz işte statünüz emekli çalışan olarak devam edecek hayırlı olsun bu arada özel banka sandığından emekli kişi emekliliği kesilmeden kamu kurumunda çalışabilir mi sizce?

Ek ödeme ve maaş miktarı belli oldu mu?

[FONT=sans-serif]Aylık Başlangıç Tarihi 01.07.2018[/FONT]
[FONT=sans-serif]Durum Kodu [/FONT]
[FONT=sans-serif]2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 0.00[/FONT]
[FONT=sans-serif]2000 - 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.00[/FONT]
[FONT=sans-serif]2008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 35.17[/FONT]
[FONT=sans-serif]2000 - 2008/10 arası Gün 2877[/FONT]
[FONT=sans-serif]2008/10 sonrası Gün 3090[/FONT]
[FONT=sans-serif]Toplam Gün 5967[/FONT]
[FONT=sans-serif]Aylık Tutarı 767.76 [/FONT]
[FONT=sans-serif]Birikmiş Aylık Tutarı 1,260.00TL[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ek Ödeme Tutarı 38.39[/FONT]
[FONT=sans-serif]Kesinti Tutarı 0.00[/FONT]
[FONT=sans-serif]_____________________________________[/FONT]
[FONT=sans-serif]Sicil No[/FONT]
[FONT=sans-serif]Ödeme Dönemi201807[/FONT]

[FONT=sans-serif]Ödeme Günü22[/FONT]

[FONT=sans-serif]Net Aylık Tutarı2129.15 TL[/FONT]

[FONT=sans-serif]Aylık Tutarı767.76 TL[/FONT]

[FONT=sans-serif]Ek Ödeme Tutarı101.39 TL[/FONT]

[FONT=sans-serif]Sosyal Yardım Zammı0.0 TL[/FONT]

[FONT=sans-serif]Birikmiş Ödeme Tutarı1260.0 TL[/FONT]

[FONT=sans-serif]Kesinti Tutarı0.0 TL[/FONT]

bu arada özel banka sandığından emekli kişi emekliliği kesilmeden kamu kurumunda çalışabilirmi sizce?

Memurların öyle bir şansı yok emeklim olup özel sektörde iş bulmanız lazım

Üst Alt