Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigortalı oldum. Eşimin 2022 aylığı kesilir mi?

Cengooo

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
selam 3 ay önce eşim 2022 aylığı için müracat etti ve bağlandı 1 ay sonrada ben sigortalı bir işe girdim 2 ay geçti eşimin 2022 aylığı aktif durumda geçengün eczaneye gitti yeşil kartlı gözüküyor ilaçlar yeşilkart üzerinden veriliyor bu arada ilk aylığınıda aldı evde ben eşim ve kızım var sadece ben çalışıyorum başka geliryok ne yapmam gerekiyor eşimi kendi sigortamdanmı göstermem lazım yoksa kendiliğindenmi kesilecek hala aktif durumda bu şekilde devam edersem cezası varmı asgari ücret hanede 3 kişi kurtarmıyor galiba yanıtlarsanız sevinirim

eşiniz sigortalı işe girdiği için siz onun sigortasından faydalaancagınızdan dolayı ilgili kuruma durumunuzu bildirmenızde fayda var.

Cengooo
Bildirim zorunluluğunuz yok ama ilk denetimde kesilecektir. Maaş kesildiğinde de size borç çıkaramazlar. Bu nedenle kurum tarafından araştırma yapılana kadar maaşı almaya devam edebilirsiniz.

Sağolun teşekkürler verdiğiniz bilgi için

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ama eşim ssk dan faydalanmıyor şu anda yeşil kartlı gözüküyor

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt