Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigortalı özürlü ortalama ne kadar emekli maaşı alır?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Öncelikle maaş hesaplama sistemini kullanmadan yani oraya yönlendirmeyin.
Abim,özürlü raporu %55.17 yıl doldurdu.4.180 gün primi oldu.
abim sigortalı olrak hep mesai yaptı pazarlarıda hep çalıştı.yani bordrosu yüksek gözüktü.bunları dikkate alırsak maaşı ortalama ne olur.950 tl yi bulur mu.şuan başburumuzu yaptık kabul ettiler.3 ay sonra maaş toplu olraka alıcakmış.
yaklaşık maaşı ne olur.

Abinizin toplam ödenmiş primi çok önemli primlerin yüksek derken hangi oranda yattı 2011 yılı için ssk alt taban 837,00 üst tavan ise 5.440,00 tl idi ..
Toplu maaş müracaatınız dan 01.01.2012 tarihinden sonra süre ne kadar uzar ise emekli maaşınız birikmeye başlar. Toplu parada kastınız tazminat ise bunun ssk ile alakası yoktur iş yerinden alacaksınız.

arkdaşım abim primi ortalama 1.000 tl.bazen 1200 tl ye kadar çıktığı oluyordu.
ne çıkar burdan.
birde e-devlet şifresi alsa şimdi ordan baksak maaşı belli olmuşmudur.bazı arkdaşlar e-devlette öyle yazıyor diyor maaşları için.

evet onlara baktım.iyi ya 900-950 tl olur gibi yani değil mi?bu çarşamba verdik kabul edildi dilekçemiz.e-devlet ne zaman geçer bu?

Emekliliğiniz onaylanır ise 45-60 gün içerisinde e devletten takip edersiniz....

Ben 27/12/2011 de başvurdum akşamına yaşlılık emekliniz kabul edildi dedi edevlette yazıyor ama nekadar olacağı belli değil bugün ssk ya sordum şuan 700 görünüyor ek ücret hariç dediler . Bağkurda olduğundan bende maaş düşüyormuş 3785 ssk 2096 gün bağkur vardı 53,000 yatan pirim var ssk dan

ben 5469 günle emekli oldum 2 aydır alıyorum.736 tl imiş maaşim sizce az degilmi.ssk dan emekli oldum.

6628 pirim gunum ssk tavandan yatıyor emeklı olsam ne kadar maaş alırım

Üst Alt