Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigortanın karşılamadığı epilepsi tedavisi için nereden yardım alabiliriz?

Memoli35

Yasaklı Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, acilen bilgilerinize ihtiyacım var...

20 yaşında epilepsi hastası bir yeğenim var. %83 raporlu. 2 yaşından bu yana bu hastalıkla mücadele ediyoruz. ama bir çare bulunamadı.
şu ana kadar Prof.Dr Metin TULGARIN epilepsi hastaları ile ilgili boyun bölgesine takılan pillerin veya pilin bilemiyorum yeğenime takılması için Metin beyin sekreterine telefonla ulaşıp sorduk, ancak 10.000 TL gibi bir rakam isteniyo.
bunun sosyal güvenlik kurumlarınca karşılanmadığını öğrendik. bu konuda nereden veya nerelerden yardım alabiliriz?
açıkcası bu sorunu nasıl çözebiliriz

Bu konuda bir yol gelmiyor aklıma. Ama tedavi çin şart olan bir uygulama ise, SGK dava edilerek bu tedavi için kurumdan ödeme alınabilir diye düşünüyorum. Yeter ki tedavi gerektiği konusunda uygun sağlık raporu alınabilsin.

Bunun dışında, bir yerlerden yardım alınabilşir mi, bilmiyorum. Sözde ameliyat ettirmek için milyarlarca lia para toplayan vakıflar var ama, buralardan ödeme almak için medyatik olmak şart. Yoksa yedirmezler!

Üst Alt