Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sigortayi kapattım. 2022 maaşına ne zaman başvuru yapabilirim?

Mehmet6868

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ek5 tarım sigortası yatırıyordum sigorta yi 2015 sonu ile kapattım ve %45 raporun var engelli aylığı müracaatı na gittim daha sigortalı görüyorsun sisteme düşmemis dediler ne yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa yardimci olurmu

Mehmet6868
SGK'ya sorun bunu. alo 170'i arayıp sgk kaydınızın neden sonlanmadıgını ve halen sistemde göründüğünü öğrenmeye çalışın. alo 170 hafta içi iş saatlerinde hizmet verir.

Sistemde sgk kaydınız varken 2022 aylıgı başvurunuz alınamaz çünkü. bu işi çözmeniz lazım.

Sağol abla yarın bir de orayı arayım çıkışi 31,12,2015 bu Tarihde verilmiş

Görüştüm abla da tekrar sorgulatma yap diyo istediğim cevapi alamadım tekrar gideyim bir daha demeyim şansımi ekpss ye kadar en azından bu maaş bana destek olur

Mehmet6868
sorgulatma yap dedilerse dur sorgulamayı biz yapalım. e-devlet şifren varsa sağlık provizyon sorgulaması yapar mısın?

şu adrese gir, tarih olarak da bugünkü tarihi yaz: https://www.turkiye.gov.tr/spas-mustahaklik-sorgulama
sonra da kimlik bilgilerini saklayarak orada yazanları buraya kopyala.

e-devlet şifrenle sgk bilgilerine de bak hem.

Sgk dan çıkış aldıktan tam olarak 100 gün geçmiş olması gerekiyor sydv başvuru yapabilmek için. 100 gün daha sigortadan yaralanıyor olarak gözüküyorsun o yüzden basvuru yapamıyorsun.

GSS Kapsamı60/a-1 kapsamında

Provizyon Tarihi29.01.2016

Sigortalı TürüÇalışanKatılım Payı

MuafiyetHayır

Durum Müstehaktır, provizyon alabilir.

Tescil Kapsamı4/a Ek/5 Tarım Sigortalıla

Abla bu şekilde e devlete bilgiler

Murat7044
Dedin gibi de olabilir belki de o yüzden daha sistemde gözüküyor olabilir teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayi

murat7044 verdiğin bilgiler için ben de teşekkür ederim.
Mehmet6868 bu şekilde SPAS sorgulama yaparsın zaten sen. SGK kaydın sistemde halen görülüyor. SGK kaydın sistemden düştükten sonra vakfa başvurunu yaparsın ablası.

murat7044;

Ben Tam 1 yıl isteğe bağlı Bagkur primi ödedim, bagkurumu kapattıktan 10 gün sonra Engelli maaşına B asvurmustum sorun çıkmamıştı
Ssk da böyle olabilir belki

Kalem
Mecbur öyle yasağım abla bakalım artık nasip
enes75
Bilmiyorum kardeşim bakalım bu hafta ici tekrar bir daha varacagim inşallah sorun çıkmaz

Üst Alt