Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sıkılmak, ilgilendiğim şeylerin sürekli değişmesi..?

s!gMa!

Üye
Konular
64
Reaksiyonlar
39
Bir ara hifi MP3 ve radyo dinlerdim; bir ara şiir okuyup yazıyordum, bir ara YouTube amatör doğa belgeselleri izlerdim, bir ara Kemal Sunal filmleri 4k izlerdim

Yani demek istediğim örneğin başlayım 2-4 ay spor yapayım desem yapamam depresif durumdan dolayı sürekli bir sıkılma durumu var yaşadığım şehirden de 3 yıl oldu buradan da sıkıldım açıkçası. Alanya’dan bile sıkılmıştım.
Hobi veya vakit geçirmek için uğraştığım şeyler sürekli değişiyor o eylemi tüketmekten dolayı değil o eylemin artık sıradan ve sıkıcı olması veya o eyleme isteksizlikten kaynaklanıyor. Benim gibi olanlar var mı aranızda?

Valla sadece geçimle ilgileniyorum, para olmadığı için o da hiç değişmiyor. Seninki lüks bir dert. Bırak değişsin, sen de değiştiriver.

Depresif haldeysen zaten hiçbir şeyden keyif almıyor olman normal

Depresiflik mi bilmiyorum bende çabuk sıkılıyorum bir şeyden; çalışırım işten sıkılırım emekli olurum emeklilikten arkadaştan akrabadan
sıkılırım yalnız kalmak isterim kalırım ondan sıkılırım bekarım bekarlıktan sıkılırım evlensem evlilikten sıkılırdım eminim dönüşü de olmazdı

@s!gMa!, aynen sıkılırsın anlattığın gibi biriysen.Gerçi tabii evlilik bu seversin edersin belki ona bir şey diyemem .

Değişiklik iyidir sürekli aynı şeyleri yapmak daha sıkıcı zaten keyif almaya bak bence.

@sokr@ Şair ruhu var sevmediğimle evlenemem gibi. Düşünüyorum da sevmediğim yemeği bile yiyemiyorum diyorum sevmediğim kişi ile nasıl evlenirim bir ömür nasıl çekerim diyorum. Evlilikte sevmek ve yıldız,enerji uyumu önemli.
Çocuk sevgisi ağır basıyor bazen ama olsa çocuğa bakacak güç yok…

@s!gMa!, bende sevmediğim biriyle evlenemem derim hep ama günümüzde bakıyorum da kim kimi seviyor ki zaten ekonomik olarak karşılaştırma yapıyorlar işte kafalarda uyuyorsa biraz evlenip geçiyorlar yıldız enerji uyumu dediğin şey çok önemli ama kafa yapıları zeka uyumu hatta espri anlayışı bile zaten tanışırsın biriyle bunlar varsa düşünürsün yoksa sallar geçersin kimse bize illa evlen demiyor nasılsa .

Üst Alt