Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Silah ruhsatı için tek gözün görmemesi engel midir?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
Aranızda tek gözü görmeyip taşıma veya bulundurma silah ruhsatı alabilen oldu mu ?

Son güncellemeyle 12/20 şartı kaldırılmış ve tamamen göz doktorunun muayenesine bırakılmış olduğunu öğrendim. Bu konuda detaylı bilgisi olan var mıdır ?

CengizYurek

Tek gözü görmeyen asker ve polis olamıyor. Engeli olmayan asker ve polis bile sağlık kontrolüne giriyor ve doktor onayı ile karar veriliyor.
Son güncelleme dediğin maddeyi buraya ekle birlikte bakalım. Bana kalırsa silah taşıma ruhsatı alamazsın. Silah bulundurma konusunda sıkıntı yok zaten herkes silah alıyor ve yakalattığı zaman para cezası uygulanıp silaha el konuluyor.

CengizYurek

Ölümle tehdit ediliyorsan savcılığı suç duyurusunda bulun. Evini adresini ve yaşadığın şehri değiştir. Silah alıp seni tehdit edenlere karşılık verdiğin zaman yine hapishanede yatacaksın.

Pa_Pi

Ah be hocam ya. Yazmak ne kadar kolay.
Rica ediyorum konuda sorduğum soruyla ilgili konuşalım yoksa konuyu silmeleri için moderatöre başvurmam gerekecek.

renk körlüğüne verilmediğini biliyorum arkadaşım emniyete git ruhsat almak istiyorum de evrakları yaptır eğer durumda sorun yoksa alırsın zaten istanbulda oturuyorsan üsküdar devlet hastanesine git daha çabuk alırsın ama önce sağlık kuruluna randevu alacaksın mhrs den işlemlere başla allah büyüktür ben bulundurma ruhsatım vardı tabanca işitmeden dolayı iptal edilecekti silahı sattım bende de sağ ayakta polio sekeli var 20 sene kaldı ruhsat sorun olmadı ama silah almanı tavsiye etmem sana kolay gelsin

Üst Alt