Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Silahla yaralanma sonucu omuriliğim %20 hasar gördü. İyileşme süreci nasıl olur?

Bulutcann

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ark selemun aleykum ben 3 ay önce silahlı yaralanma sonucu omurilik sinirinde 100%20 yanma oldu amaliyatımı oldum mermi alındı diz kapaklarıma kadar his var +ayak bilegim parmak uclarım oynata biliyorum iyilesme durumum nedir sence yardımcı olurmusunuz.

Bulutcann

Çok geçmiş olsun. Tabii ezberden bir şey söylemek çok doğru değil ama, 3 ayda gelinen nokta gelecek için de umut verici. Bol bol fizik tedavi ve özellikle yüzmek çok iyi gelecektir. Bence çok çok az bir his hasarı kalır o kadar.

Tsk ederim saolun siz nasılsınız xxxx bu benim no aramak isterseniz gorusuruz abicim

Arkadaslar meraba oncelikle herkese gecmis olsun ben 5 ay önce atesli silah yaralanması sonucu omurilik sinirlerimde bildigim kadarıyla %20 yanma oldu amaliyattan önce cok az hareket vardı bacaklarımda amaliyattan sonra fizige basladım bacaklarımda hareket cogaldı ayak bileklerim biraz hareket ediyor diz kapaklarıma kadar his var cevaplarınizı bekliyorum Rabbim hepimize şifa versin insallah cok gecmis olsun herkese.

Mrb size birsey sorcam durumumu biliyosunuz benim bacaklarımda kasılmalar cok oluyor bu nereye kadar böyle sürecek iyilesme durumunda gececekmi bu kasılmalar

Bulutcann

Fizik tedavi, yürüyüşler, yüzme gibi aktivitelerle kasılmaları azaltmaya çalışabilirsiniz. Ama unutmayın, kasılmaları kullanmak adım atmak ya da ayağa dikelmek için avantaja da dönüşebiliyor bazen. Bu konuyu kendi kendinize deneyimleyerek anlamalısınız.

Üst Alt