Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Silahlı Özel güvenlik görevlisiyim. Bir kulağımda işitme kaybı oluştu..?

tsalci

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba silahlı özel güvenlik görevlisi olarak özel bir bankada çalışıyorum. Sol kulağımda çınlama ile birlikte ani işitme kaybı oldu değerleri sonuçları ekte paylaştım. Ne yapacağımı bilmiyorum. İşten atılırmıyım. Şimdi elimdeki raporları bankaya versem benden sağlık raporu isteyecek raporu alamaz isem de iş aktivimi fesih ederler. Aceba erken emeklilik veya malulen emekli olma şansım varmı..
Ssk girişim 07.17.1996 - bankaya başlama tarihim 16.04.2001 bu iki tarih arasında 40 gün ssk yatmış görünüyor.. 16.04.2001 bankaya başlamam 16.04.2016 tarihi ile buğün 15 yıl doldu 15 yıl tam olarak emekli sandığında yattı.
Aceba nasıl bir yol izlemeliyim
Teşekkür ederim

YkDj1j.jpg
[/url][/IMG]

8ZM9Gk.jpg
[/url][/IMG]
D2P8Ll.jpg
[/url][/IMG]

tsalci

TUĞRUL namı diğer tsalci kardeş size %40 vermezler. işitme engelli kategorisinde değilsiniz. işini kaybedermişsin kaybetmezmişsin bilemem. Özel güvenlik kuralları bilmiyorum ama size %40 vermezler. Her halükarda denemek lazım.

Bu arada diyeceğim şu: işitme kaybı çalışma ile alakalı ise: meslek hastalıklar hastanesinden ayrıca rapor alırsanız SGK size işgücü kaybı maaşı da bağlar. iki maş birden alabilirsiniz.

Silahlı Özel güvenlik görevlisi işitme kaybı

Teşekkürler ederim saolasınız..

Üst Alt