Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Silikon liner protez taktırdım. Yedek silikonu oluyo mu?

ömertığlı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2014 senesinde protez silikon liner fiz altı taktırdım fakat silikonu yırtıldı forumdan öğrendiğim kadarıyla bunların yedekleri veriliyomuş bize ikinci bi yedeği verilmedi şimdi başvurduğumuzda ise bizden 1200 tl para isteniyor o zaman emekli sandığından yararlanmıştık benim öğrenmek istediğim yedeği bize verilmedi şimdi para isteniyor gerçekten böyle bir şey varmı ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

oncelıkle cok gecmıs olsun 2 tane sılıkon vermelerı lazımn ben 2 tane aldım

Evet ömer bey eyer protez konusunda bilginiz yoksa medikaler ikinci silikonu parayla satiyorlar insanlara banada öyle yaptılar benimde bilgim yoktu ben parayla aldım ama eyer yurt dışında tanıdık kimseniz varsa silikon numaranızı verip ordan daha uyguna getirtebilirsiniz türkiyede 3 bin küsür almanyadan getirtim aynı silikon 700 yüze geldı bana ama siz yedeğinizi isteyin medikalcinizden

Dikkat et arkadaşım bazı medikalciler çok çakal banada haber vermediler slikon linerli protezim bozuldu SGK bahçelievler devlet hastanesine yolladı oradaki hastanedeki protez konusunda uzman atölye var oranın amiri söyledide benim haberim oldu medikalcinin savunması güdük incelince verecektik siz sonra uğramadınız bizde unutmusuz dediler, itiraz ederlerse sğk ya şikayet edeceğini belirt.

Üst Alt