Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Silikon parmak protezi hakkında bilgisi olan var mı?

sfligay

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Bir elde serçe parmağım yok. Bir özel hastanedeki bir doktorla mailleşip elimin fotoğrafını attım, estetik adına silikon protez yapılabilir dedi. Sigortam var, devlet hastaneleri silikon parmak protezi yapıyor mu? Büyük bir devlet hastanesinin ortopedi bölümünden randevu alsam örneğin, nasıl bir yol izlenir? Yani ilgilenirler mi bu silikon protez konusuyla? Estetiksel olarak düzeltmek istiyorum elimi.

mrb boyle bir yazı isterseniz bi araştırın belki işinize yarar
okanguler37 iyi günler ben okan güler ankarada ortoplast medikal firmasında ankara satış sorumlusuyum. sizin sorununuza çözümümüz var, söyleki öncelikle kaç tane parmağınız yok ise parmağınızın olmadığı yerinden yada eklemden dental implantlara benzer bir implant yerleştiriliyor daha sonra bu implantın üzerine de abument dediğimiz bir parça daha yerleştiriliyor, ve silikon protez bu parçanın üzerine takılıyor, bu tür hastalarımız çok var ve çok memnunlar, kulak, tümörden dolayı alınan göz, aynı şekilde tümörden alınan burun gibi vakalarımız çok fazla ve hastalarımız çok memnun, ilgilenirseniz mail adresimi veriyorum.okanguler37@yahoo.com...05342635516 tel numaram yardımcı olurum...ücret konusunda da fira olarak biz ücret talep etmiyoruz, sosyal güvenceniz var ise devlet karşılıyor. siz sadece protezi yapan hekime 1000euro gibi bir ücret veriyorsunuz, onunda bizimle ilgisi yok ben hiçbir ücret almıyorum.

Size izmirden yazıyorum bu konu hakkında yardımcı olabilirim

Üst Alt