Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SILO - İlk Sezon Analizi

friends

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
46
https://www.youtube.com/watch?v=KKZa2NYzMHo

Distopik evrende geçen bir dizinin analiz videosudur.

Biraz karışık/hızlı bir anlatım gibi geldi bana; o yüzden 2. kere izlemeye başladım.
Ama genel itibarıyla çok beğendiğim bir iş olmuş.
Dizinin 2. sezonundan da 2. bölüm bu hafta yayınlandı.

İzleyeceklere iyi seyirler dilerim.

Ay benim beklediğim kadar aksiyon yok ama güzel dizi yaa....kitabıni okumadım ama eş değer gidiyormuş...

@GRAHAM BELL dizi tam senlikmiş, izleyip izleyip doğu nefretini beslersin :) Hem uzmanlık alanını pekiştirirsin :)

@GRAHAM BELL dizi tam senlikmiş, izleyip izleyip doğu nefretini beslersin :) Hem uzmanlık alanını pekiştirirsin :)
Askolsun niye oyle dersin nefret degil saskinlikti hayret etmeydi bana yabanci kultur oldugu icin
Ayrica ben altyazi olmassa izlemiyorum duymayinca yarim yamalak oluyor altyazisiz
Engelsiz kanald orada gec veriyor ama altyazilari mukemmele yakin
Yotubda fazla reklam bolunmeleriboluyor
Engelsiz kanad de hic reklam bolmuyor

@GRAHAM BELL şakadan öyle dedim, kusura bakma lütfen. Valla bana da yabancı geliyor bu kültür, dizilere özel bir kültür :)

@GRAHAM BELL şakadan öyle dedim, kusura bakma lütfen. Valla bana da yabancı geliyor bu kültür, dizilere özel bir kültür :)
Saka yaptigini biliyorum tenecigim😃 niye kusur oluyor
Mardin eski medeniyetler besigi oldugunu bilirim
Dinlerin eskiden kardesce yasadi cok dinli halki oldugunu biliyorum
Benim rahmetli avukat enistemde mardinliydi
Suryanilerin cogunluklu oldugunu da biliyorum ama dizide oynayanlar musluman olsada demek baska baska kulturlerde bizim bilemedigimiz adetler var
Yalniz kadinlar gencliklerinde olmez sag kalirlarsa muthis diktatorlukle erkeklere pes ettirebiliyormus😂😂😂

@GRAHAM BELL Valla kocasına bağlı. Koca ölmüşse ve arka planda kalıyorsa erkek çocuk çoksa o kadının sözü geçer aile hayatında. Çevresinde saygı duyulan biri olur. Para da varsa bildiğin hanımağa olur. Ama burada paradan çok erkek çocuk sayısı önemli;) Desen ki iyi midir valla bence değildir. Kadın dediğin yemek yapar, bulaşık yıkar. Böyle kadınlar şirrettir biraz, üstüne de duygusal yüklüdür zaten kadındır.

@GRAHAM BELL Valla kocasına bağlı. Koca ölmüşse ve arka planda kalıyorsa erkek çocuk çoksa o kadının sözü geçer aile hayatında. Çevresinde saygı duyulan biri olur. Para da varsa bildiğin hanımağa olur. Ama burada paradan çok erkek çocuk sayısı önemli;) Desen ki iyi midir valla bence değildir. Kadın dediğin yemek yapar, bulaşık yıkar. Böyle kadınlar şirrettir biraz, üstüne de duygusal yüklüdür zaten kadındır.
Hanimaga olmak cok guzel birseymis😃ama o kadar erkek cocugun arasinda kizlara olunca kadin olur gider zaten onlari buyutmek icin onca zebaninin elinde

Üst Alt