Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Silver Sonic işitme cihazı hakkında bilgisi olan var mı?

apocan14

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Silver Sonic Ses Ykseltici Yetkili Sat Sitesi | Sipari Hatt 0212 544 40 40

arkadaşlar bu cişhazı yedek olarak kullanmak istiyoırum ama bu konuda pek bilgi sahibi değilim.
bu konudabeni aydınlatacak arkadaşlardan haber bekliyorum.
69 tl gibi çok makbul bir fiyat ama kulak ağrısı filan yapar mı? kulaklığada benziyor herkes bloutus zanneder. bir bakıma iyi geldi ama siz bilgili arkadaşlardan haber bekliyorum...
Kalın sağlıcakla.......

yapma apocan isitme kayipli oldugunu bilmesem:) galiba saka yapiyosun
para para para ama
oyle dusunuyorsan en adisinden bi analog daha iyi is goru:)

Anladığım kadarıyla Silver Sonic işitme cihazı değil ses yükseltici yardımcı bir cihazdır...
Ben ilk defa bu linkte duydum okudum ve ilgimi çekti.
Kullanan varsa bilgilerini paylaşmalarını rica edeiyorum.
Merak ettiğim şu acaba almadan denemeye müsade ediyorlarmı ?
İşitme cihazımıza herhangi bir zarar verirmi ?
Pillemi çalışıyor ?
Faydalıysa sgk den umudumuzu kestik fiyat olarak uygun :)

Şuanda yedek olarak almayı düşünüyordum. Bazen ansızın arıza çıkarıyor cihazlarım. Böyle bir boşlukta değerlendirmek istedim.

Seni anlıyorum ama bu bir işitme cihazı değildir buna dikkatini çekerim.
Benim anlıyamadığım işitme cihazıyla birliktemi kullanılıyor ?
İşitme cihazıyla kullanılıyorsa işitme cihazına bir zarar verirmi ?
İşitme cihazsız kullanılıyorsa denemekte fayda var en azından riski yoktur.

İşitme cihazı ile birlikte kullanılmıyor. Kendi başına bir ses yükseltici ama nasıl bir fayda sağlar bilmiyorum.

Verdiğin linkteki iletişime mail gönderip sordum ben.
Cevap gelirse burda paylaşırım.

paylaşımını bekliyorum. bakalım neyin nesi bir kaç sitede daha ucuz ürünler buldum ama ucuzdan pahalı bişey olmaz derler....

duyuyomus isitme engelli degilmis isteee sarki dinliyomus havasi basarsin millete apocan:)
televizyonda iki bi reklami cikiyoya o reklamsda bilem isitme cihazi degildir yaziyo konusmalari anlamiyorum ama

biz isitme engelliler para para diye bunada kalmadik insallah:(
analoglar bile ses vermiyor biz agir isitme kayiplilara dursun konusmayi anlama ohoooobu olsa olsa saglam duyanlara oyuncak niyetine para kazqanma:D

Sevgili shukufe, bir televizyon düşün,eskiden televizyonlar normal antendi T harfi şeklinde.Daha sonra çanak anten çıktı T anteni bırakıp çanak anten almadık mı daha net görüntü ve daha çok kanal izlemek için ?

Günümüzde artık çanak antende yeterli gelmiyor uydu antenler çıktı ve her evde uydu anten var tüm kanallar çekiyor görüntüler de net.

Silver sonici de aynen bir televizyon anteni gibi düşün, daha iyi ve daha net duymak için ses yükseltici bir yardımcı üründür,denemeden kullanmadan bilemeyiz...

Deneyip de öyle karar vermemize imkan olsa ben dener ve faydalı bulursam alırım.Oturduğum yerde araştırdım yok telefonla duymadığım için arayamadım,mail gönderdim cevap gelmedi.

Keşke istanbulun her yerinde gözlükçüler kadar çok bayisi olsa silver sonicin...Belkide vardır bizler bilmiyoruz...

kendilerinin de dediği gibi bu bir ses yükseltici, işitme cihazı değil. sesleri kaç dB yükselttiğini de yazmamışlar ama tahminime göre bu tarz cihazlar 50 dB cihavırnda yükseltmektedler. dolayısıyla hafif işitme kaybı olanlar için çok uzun süre kullanılmaması kaydıyla belki işe yarayabilir ama bizim gibi ileri kayıplılar için kesinlikle yetersiz kalacaktır. ayrıca bunlar tüm sesleri aynı oranda yükselttikleri için işitme cihazından çok farklı cihazlar. her ne kadar 69 lira fazla bir para değilse de paranızı boş yere çöpe atmayın derim. bunun yerine, hemen hemen aynı fiyata ton ayarı da yapılabilen çin malı işitme cihazlarından alın daha iyi!

bu tarz cihazlar yurt dışında tek kullanım için üretiliyor. kullan-at deek yani. işitme cihazı demek doğru olmaz buna. sıradan bi hoparlör alsan 20 tl'ye aynı işi görür. ben böyle bir aleti tavsiye etmiyorum. sağlıklı değil

ben 14 tl sırf denemek için bir tane ses yükseltici aldım. tv seyrederken bir sorun yok cihaz ayarlı istediğin ses i istediğin yöne çekebiliyorsun.
cihaz çok basit bir cihaz bir mikrofon birde hopörlerden oluşma sağlam bir parça olmadığı kesin amma velakin evin içinde güzel oluyor azda olsa sesini max. seviyeye çıkardığında tv. normal insanlar gibi seyredebiliyorsun.
ama daha sonra kulakların üst tarafında felaket bir ağrı oluşuyor baş ağrısıda yapıyor.
Kulaklığını değiştirirseniz zarif bir kulaklık alınırda evin içinde fazla kullanmamak şartı ile fayda sağlar...

Apocan14
merhaba

ben işitme engelliyim,silver sonics cihazı kullanıyorum,denemek için aldım,fakat son derece memnun kaldım,işitme kaybım % 72 ,çok pahalı işitmr cihazı kullanmaktansa bu cihazı kullanmak daha iyi .ama sende işitme kaybı ne kadar bilmem, yinede ucuz bir fiatı var bir tane al denemende fayda var diyorum.

ben oğlum için yedek cihaz olrak düşünüp aldım cıhazı çocuk oldugu için çok sık tamire gidiyor.
ses yükseltici bir alet sesleri yaklaşık 50-60 db yükseltiyor hafif -orta işitme kaybı oln ve cihaz taşımak istemeyen kişiler için yetişkinler için daha doğrusu yedek cihaz olarak iş görür çok kötü değil fiyat olarak ta neye vermiyoruz 70 lira evde bulunsun yani 2 adet pille çalışıyor kullanımı kolay bu benim düşüncem tabiii.

silver sonic benim de ilgimi çekiyor esasında. sol kulağım 35, sağ kulağım 23'te. hafif derecede işitme kaybım var. genel olarak işitmeden değil anlamamaktan şikayetçiyim. bu silver sonic olacak şeyin bayisi filan var mı istanbul'da.. deneyip almak en doğrusu.

Silver sonic xl işitme kaybı yaşayanların kullanacağı bir ürün komple işitme sorunu çekenlerde işe yaramaz orta seviye işitme probleminiz var ise silver sonic xl tam size göre bir ses yükseltici kulaklık olabilir. Tabiki diğer işitme cihazlarının yerini tutmaz ama diğer cihazınızda sorun çıktığında kullanabilirsiniz. Silver sonic işitme cihazı değildir sadece ses yükseltme cihazıdır. Kendim bizzat kullandım alçak ve yüksek ses olarak ayarlayabiliyor ses ayarın ile de sesi kısıp açabiliyorsunuz. 25 metre alandaki tüm sesleri size yükseltiyor fiyat olarak 39 tl. İşitme cihazları kullanan arkadaşlar işitme cihazları yüksek fiyat ödüyolar denemenizi tavsiye ederim 39 tl çok büyük bir para sayılmaz satış yapan firma sitesi Silver Sonic XL - Kablosuz Ses Yükseltici Kulaklık - Satış Sitesi sadece bilgilendirmek istedim

Üst Alt