Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şimdi atanıp sonraki EKPSS'ye girerek başka yere atanabilir miyiz?

Mustaffa3838

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu yıl atanıp, belgeleri teslim ettikten sonra. Atamamız onaylanırsa, atanılan yere gitmekten vazgeçersek, 2022 E Kpss'ye girip tekrardan atanabilir miyiz acaba arkadaşlar? Çünkü atandığım yer üniversite. Şehir çok pahalı. Kendi şehrime alıştığım için orada boğuluyor gibi oluyorum. Ayrıca ben de görme sorunu olduğu için bilgisayar işletmenliğini beceremeyebilirim. Ve bu iş görme sorunumu arttırabilir.

Sorununu çalıştığın yerdeki amirine söyle seni uygun yapabileceğin başka birime verirler mağdur edeceklerini sanmıyorum o kadroyu işgal ettin şimdi bırakırsan yakmış ve o işi çok istemiş fakat senin yüzünden kazanamamış birinin hakkını gasp etmiş olacaksin.

Müstafij sayılırsın 1yada3 yıl arası tekrar memur olamazsın 1yil mi 3 yıl mi detayı araştırmak lazım

Vhki memur olarak çalışan birisi istifa edip Ekpss ile Vhki memuru olarak atanabilir mi?

engeller; İstifa edersen 6 ay sonra tekrar memur olabilirsin 6 ay geçmeden atanamazsın.

birkan01

Ama engelli yönetmenliğe göre gih den gihe Atama yapılmaz diyor. İstifayla mümkün bu?

engeller ; GİH isen tekrardan GİH olamazsın ama istifa edersen 6 ay sonra tekrar sınava girerek atanabilirsin. sneyper ; sonraki sınava girerek diye başlıkta bahsetmiş arkadaş.

Teknik hizmetler sınıfından Gihs e geçiş oluyor mu arkadaşlar bilginiz varmı? ( farklı ekpss puanı ile )

Üst Alt