Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şimdi memur olursam emeklilik şartlarım değişir mi?

YANDEX

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ben 2000 ssk girişim var 2013 yılında memur olursam emekli olmak için gereken süre 2000 yılından sonraki 15 yılmı yoksa 2013 den sonra ki 15 yıl ayrıca 1 yıl süreli vergi indirimi alıyorum memur emeklisi olurkende vergi indirimi süreli olurmu

Tek kesin bildiğim, 2008 den sonra memur olanlardan erken emekli olurken tekrar rapor isteneceği.

Emeklilik şartlarınız tümden değişir ve aşağıdaki tabloya tabi olursunuz:

bagkur.PNG

Sigortalılık süresine dair bir tartışma: http://www.engelliler.biz/forum/eme...-statusunde-memur-olanlarin-emekliligi-7.html

ssayın bülent abi ben ssk göre 18 yıl diyor ama memur olursam degişmeyecekmi ayrıca vergi emekli olmak süreli vergi indirimi engel olurmu

merhaba,arkadaşlar ömss ile memurluk hakkı kazandım çok şükür.rabbim atanamayan arkadaşlara nasip etsin inşallah.benim sorum 23/03/2001 yılı sigorta girişi.4.261 gun sgk prim gunu,ve 3.derece vergi indirim hakkım var.özel sektörde 19 yıl 4240 gunde emeklılık hakkını kazanmış olacaktım.yanı gun dolmuş yıl olarak 6 yıl gıbı bır surem vardı.memurluğa geçtiğimde emeklılık şartlarım nasıl olacak acaba?

Üst Alt