Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Simetri hastası var mı?

Limooon

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
3
Psikiyatrik hastalıklarla simetri hastalığının bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Yani sıkıntı derecesinde simetri hastalığından bahsetmiyorum.

Farkettim ki beynimdeki düşünceleri hep düzenlemeye çalıştığım için. Mesela mouse'yi hep youtube da tam ortaya getirmeye çalışıyorum. Arada birde evde dururken bakışımı bi şekilde simetrik tutmaya çalışıyorum. Tam olarak 2ye bölmüyorum ancak belli bir açı verdiğimi farkettim. Ama mouse olayı çok ciddi boyutlarda yani sürekli simetrisini almaya çalışıyorum ekranın...

Ben varım. Örneğin "Ezogelin çorbası" na limon sıkmaya korkuyorum. Sıkarken elime bulaşması beni gıcık ediyor.
Örneğin tuvalet terliklerinin aynı hizada olmasına çok gayret gösteriyorum. Aynı hizada olmaması beni rahatsız etmekte.

İlki pek simetri değilde 2.si net simetri evet... Mouse olayı bende hiç değişmeden hergün devam eden birşey. Youtube da videoyu açtığım zaman mouse her zaman aynı yerde duruyor... tam ortalıyorum ekranı sonra yazılara bakınca az daha değiştiyorum hiç değişmez...

Aklıma ünlü tenisçi Rafael Nadal geldi. Ne zaman korta çıksa su şişeleri, havlular, raketleri ip gibi dizerdi :)

O bende de var sanırım biraz rahatsız ediyor. Mesela masanın üstüne telefon bıraktığımda illaki düz durmalı yamuk olunca rahatsız oluyorum.

Üst Alt