Sn.Fgrsu,
Bu yazdıklarınızı okurken inanınız şaşırdım ve inanınız dehşete düştüm.Bence ya siz yanlış hatırlıyorsunuz olayları veya unuttunuz.İsterseniz gelin birlikte hatırlayalım:
1-Sizin aldığınız sandalyenin modeli Evolution Compact Activa dır.Yani adı üzerinde aktif sandalyedir.Almış oluğunuz sandalye:
www.sinapsgrup.com/urun_detay.asp?grup_no=3&urun_no=36&dil=1 linkinde gördüğünüz sandalyedir.Yani sizi ben ikna etmedim size aktif sandalye sundum.
2-Sizi hayatımda bir defa gördüm ve sizi hiç tanımama rağmen alın sandalyeyi götürün sokakta kullanmamak şartı ile ev içinde kullanın iki veya üç gün sonra alışamazsanız geri getirirsiniz demedimmi ve size sandalyeyi teslim ederken ne ücret aldım nede senet.Size İstanbul gibi bir yerde kim yapar bunu.
3-Siz daha sonra çevrenizle beraber karar verip biz bunu almaya karar verdik diye ofisimize gelmedinizmi.Yani yazdığınızın tersine önce denediniz sonra aldınız ve ve iki adet senet verdiniz ve senetlerinizi ödemediniz ve bununla ilgili hiç bir açıklama yapmadınız senetleriniz firmamızda durumakta ve lütfen kendinize sorunuz bu senetler ile ilgili sizi firmamızdan veya avukatlarımızdan kimse aradımı?Sadece sizden bilgi bekledik.(Bu açıklamayı sadece siz yazınızda senet verdim dediğiniz için yazdım)
4-Yine yanlış hatırlıyorsunuz siz sandalyenin sırt kısmını çamaşır makinasında yıkamışsınız size soğuk suyla ve naturel sabunla elde yıkamanız gerektiğini şeker bayramında değil yurt dışında ana firmayı ziyaretimde bildirdim ve hiç bir ücret ödemeden 1 adet yedek size aldım ve ofiste durmakta.Sadece sizi üzmemek ve senedinizi size hatırlatmamak için sizi aratmadım.
5-Sandalyeyi aktif göstermek için açılı yapmışlar demişsiniz buna yorum yapmayacağım 1962 den beri 4500 çalışanı ile tüm dünyada 4 kere araştırma geliştirme ürünü almış bir firmanın ürününü ehh işte yapmışlar öyle olmuş demenize şaşrdım.
5-Sonuç olarak biz sizden haber beklerken sizin yapmış olduğunuz hareket tarzını anlamakta hayretler içine düştük ve daha sahibi bile olmadığınız bir ürünü ve firmayı için bu şekilde itham etmenize şaşırdık.
Bir de tenis konusu var. Bakın yine yanlış hatırladınız tenis sandalyesi böyle değildir tamamen farklı yapısı ve üçüncü tekeri vardır sizin aldığınız sandalyenin değişik versiyonunu Italyan okçuluk milli takımı kullanmaktadır ben size bunu söyledim ve resimlerini gösterdim sizin aksinize size gülmüyorum sadece yanlış hatırladılar herhalde diyorum.
İstediğiniz anda bize çok rahatça ulaşabileceğinizi sizde çok iyi biliyordunuz.
Neyse bize lütfen sandalyeyi olabildiğince ilk günkü haline getirin ve resmini bize gönderin biz de o bölgedeki bir engelliye kardeşimize o sandalyeyi hediye edelim ve bize ödediğiniz ücreti size geri gönderelim ve bir daha asla ve asla tanımadığınız, kendinize makul olmadığınız veya yeterli bilgi sahibi olmadığınız bir konuda böyle yazı yazmamanızı dilerim.
Saygılarımla