Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sinaps HI-LO E ayağa kaldıran sandalye kullanan var mı? Fiyatı nedir?

volki_80

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
2
HI-LO VARIO
akülü ayağa kaldıran ve ayakta sürüş imkani sağlayan sandalye

arkadaşlar.sandelye bu. Fiyatını bilen var mı.yada kullanan ...

1870part01.gif

bu modelin özellikleri yeterli.Bu sandalyenin fiyatı nedir ögrenebilirmiyim?

Sn.Volkan Neidik,
Öncelikle sizlere acil şifalar dileriz.Lütfen ilgili linki tıklayınız ve sandalyede olması gerekli istediğiniz parçaları ve ölçü formatını doldurup bizlere gönderin ve fiyatlandırıp sizi bililendirelim.İlginize teşekkür ederiz.
http://www.sinapsgrup.com/upload/user/hiloe.pdf
Saygılarımızla

Volkan, ölçüleri verip fiyat aldın mı? Fiyatı merak ettim... Buraya yazarsan başkaları için de faydalı olur

Bir ürünün fiyatı vardır sabittir. Bunun üzerine ilave edilecekleri de isteğe göre hesaplarsınız. Ama lütfen sattığınız ürünlerin fiyatlarını siteleriniz de belirtin. Telefon edip, form doldurmakla insanları ikna etmeye çalışmayın.. Şeffaf olun. İnanın daha çok etkili olursunuz...

ayıptır yahu... 35.000 TL ne demek? yemin ederim bu medikalciler resmen bizleri keriz yerine koyuyorlar. nasıl olsa engelli insanlar bize muhtaç ne vursak kar'dır diye düşünüyorlar.
ben sıfır otomobil aldım 33.000 TL verdim. ne yani şimdi bu sandalye bizlerin kullandığı otomobillerden çok daha gelişmiş araçlar mı? klima,hava yastığı,abs fren,sunroof,elektrikli aynalar,1600 cc eco motor'da var mı bu sandalyede (ayıptır,günahtır yaa. ALLAH'tan korkun be kardeşim)
birde bahaneleri hazır ithal ediyoruz diyorlar. kesinlikle bizim medikal firmaları bu malzemelerin üstüne yüzde 200'den fazla kar koyup satıyorlar. ahh sağlık bakanlığı ilaçta olduğu gibi bu medikalede bir el atsa ve bu firmaları hizaya soksa. nerde o günler ALLAH'ım....

bu durumda benim aldatılmış oldumu mu düşünüyorsunuz

mukaddes hanım ben sizin şahsınıza birşey söylemedim.lütfen yanlış anlamayın.ancak ülkemizdeki medikal firmalarının biz engelli insanları şöyle yada böyle fazlasıyla haksız kazanç elde ederek aldattıklarını, kandırdıklarını ve kazıkladıklarını düşünüyorum.ve bizim kazıklanmamız aslında devletin ve sosyal güvenlik kurumunun kazıklanması demektir.hatta ben bu kazıklama olayına malesef bazı doktorlarında rüşvet alarak dahil olduklarını düşünüyorum.hatta eminim.çünkü yaklaşık 3 sene önce filan ankara'daki bazı medikal firmalarının devleti ve milleti haksız yere soyduklarından dolayı bazı doktorlar ile birlikte telefon dinlemelerine takıldıkları ve mali şube tarafından baskınlar ve tutuklanmalar olduğunu gözümle gördüm kulağımla duydum.malesef sosyal güvenlik kurumunun medikal konusunda devleti çok koruduğunu düşünmüyorum...
not:bu söylediklerim bütün medikal firmaları için geçerli değildir.mutlaka işini şerefiyle,namusuyla ve özelliklede "ALLAH" korkusuylada yapanda vardır...

Yok yahu, "aldatılmak" ağır bi kelime... Bu ürünler maalesef çok pahalı satılıyor (Türkiye'de de tüm dünyada da). Bir an araştırdım, Fransa'da 14 900.00 €'dan satılıyormuş mesela (bkz: VASSILLI 18.70 - Hilo Vario - Handicap.fr)...

sosyal güvenlik kurumları bu tür ürünleri ödemeli. Aksi halde çok az kişi satın alabilir.

benim demek istediğim şu; bu araçlar 14.900 euro veya 35.000 tl edermi?
yakın zamanda tanınmış bir otomobil firmasına yedek parça üreten arkadaşımla bu konuyu konuşmuştum.ben aktif tekerlekli sandalye almak istiyorum ama fiyatları malum.arkadaşımda bunu bildiği için bana yurt dışından getirme konusunda yardım etmek istedi.fiyatlar oradada fahiş olunca çok şaşırdı.kendisinin söylediği şu; sonuç olarak bu araçlarda kullanılan parçaların neredeyse % 80'ni aluminyum.ve aluminyum dünyada pahalı bir maden değil.çok az kısmında çelik,plastik ve elektronik aksam kullanılıyor.yani o bu piyasanın içinde olduğu için kabaca 35.000 tl denilen cihazın maliyetinin vergiler dahil en fazla 3.000 veya 4.000 tl mal olacağını söyledi.insan düşününce hadi bunu maliyetiyle iki katı diyelim yani 8.000 tl olsun.eee geri kalan 27.000 tl'yi ne olarak ödüyoruz?medikal işinde bu kadar büyük karlar olunca insan şunu düşünmeden edemiyor.bu adamlar bizlerin iyileşmesini sağlayacak tıp teknolojilerine çelme takarmı?biraz ironik oldu ama neden olmasın.sonuçta silah üreten firmalar nasılki savaşların bitmesini istemezse,medikalcilerde bizim iyileşmemizi istemez.ayrıca bu ilaç firmaları içinde geçerli.

Ayağa Kaldıran Akülü Tekerlekli Sandalye kullanıyorum.Markası Comfort

2006 yılında 23.960 tl fatura fiyatı

Üst Alt