Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sınav sonuçlarına göre atanması çıkan memur adayını bekleyen süreç nedir?

soyer

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Daha önce işe giren arkadaşlar bu konuda yardımda bulanabilirlerse ne yapmak lazim ne kadar sürecek yaklaşık olarak iş başlama süreci ne kadar zaman alır
bazı forumlarda aynı şehiri kazanan adayların bir gün sonra başvurması gerektiğini okumuştum aslı astarı varmıdır

bulursan cvp verecek bi rilerini ne mutlu sana.

Benim de komisyon konusu aklıma takılıyor, Bu komisyon evrakların yeterli olup-olmadığını mı, yoksa bizi mi işe yerleşmeye uygun olup-olmadığımızı inceleyecek? Komisyonda takılma ihtimalimiz varmı? varsa neye göre var? (Ki en çok bundan çekiniyorum ne yalan söyleyeyim).

Bir de mesela, Veri hazırlama için sertifika falan istememişler, bu komisyon neyi inceleyecek?

Komisyon sadece belgelerin tam, eksiksiz ve hatasız olup olmadığını inceler. Başka bir işlevi yoktur. Belgeleriniz tam olduktan sonra endişelenmenize gerek yok. Bir de geçmişte istifa eden veya atılmış olan memurlardan sürelerini doldurmayanlar da tekrar atanamazlar ancak ilk kez atananları ilgilendiren bir şey değildir.

Aydınlattığınız için teşekkürederim.

Bir de yerleştirmeden sonra 15 gün içinde yerleştirildiğiniz kuruma başvurun denmiş, Ben bugün kurumu aradım, internet sitesinden duyuru yapılır, bekle dediler, beklemek mi gerekir yoksa yapmamız gereken birşey varmı? Süreyi geçirmeyelim de...

Gecikmeyecekse bir kaç gün bekleyin. Olmazsa arayıp bilgi alırsınız.

soyer;
kardeşim öncelikle hayırlı olsun ben tkhk atandım ilk atamada ve işe başlama sürem yani sonuçlar açıklandığı tarihten itibaren tam iki ay sürdü hangi kuruma atandıysan o kurumun internet sitesini takip et zaten o kurumdan sana bir tebligat gelmesi lazım aynı şehri kazananlarda evet sanırım birgün sonra başvurmak gerekiyor umarım yardımcı olmuşumdur

SpeedyGonzales;
kardeş korkacak bir şey yok sakin ol hayırlı olsun komisyonun işi belgeleri inceleyip hani adam kendinde olmayan niteliği yazmış bilgisayar sertifikası istenen yere başvurmuş ama sertifikası yok bunun gibi şeyleri inceliyorlar en az 1 ayı buluyor bu inceleme sonra birde atandığın kurumu bekliyosun

Üst Alt