Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sınava girdiğim okul ve sınıf şartları engelime uygun değil. Ne yapmalıyım?

eser37

Üye
Konular
63
Reaksiyonlar
1
slm arkadaslar ben acıkoğretim lisesinde okuyorum bir konu hakında sizin yardımıniza ihtıyacım var.beni oturduğum yerin bır arka sokağinda okul olmasına rağmen sürekli uzak okullara veriyorlar. ve bazen yuruyemediğim halde giriş katlara verecekleri yerde ıkınci ve üçüncü katlara veriyorlar cektiğim eziyeti siz düşünün artık.ıkıncı konuda benim sınıfta yanlız olmam lazımmış ıkı oğretmen eşliğinde ıkı gün once girdiğim sınıfta oğretmen öyle dedi ben kodlama yapamıyorum öğretmende sınıftaki diğer arkadaslar kopya verdiğimi düşünürler dedi ve kodlamada bana yrdımcı olmadı.ustelik ben a.o.lisesine kayıt olurken sisteme engelli olduğumu belirtmiştimm.bu nasıl iş anlamadım bu işi nasıl düzeltebılırım lutfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler..

Bulunduğunuz ilde il millieğitime bildirin sizi biryol göstereceklerdir işi kesin sonuçla halledersiniz

engin kardeşim sen kayıt yaptırırken ben refaketçi yardımıyla sınava girecegim desen bu sorunlar karşına çıkmazdı heralde,benim görüşüm büyük ihtimal ankaraya dilekçe gönder diycekler,şuan bulundugun ilçe/il milli egitim bizim yapacagım bişe degil derler sistem üzerinden degişemiyorlar bilgin olsun eger yeni bişe çıkıpta sistem üzerinden degişme varsa bilemem,ama büyük ihtimal raporunu falan dilekçe ile yolla derler ankara açık lise müdürlügüne.

İl milli eğitime dilekçe ile başvurun. Durumunuzu ve durumunuzla ilgili tedbir alınmasını istediğinizi belirtin.

nasibegül;
yürüyemiyorum %94 ağır özürlü raporum var

sonbahar.44;
arkadasım ben gidememiştim yeni kayıt yaptırırken halk eğitime kardeşim söylemiş engelli olduğumu oradakılerde sisteme geçirmiş engelli olduğumu ama bır faydası olmadı şimdiye kadar.

Üst Alt