Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sınavı kazanan arkadaşlara 5 kişilik rehber heyet yol gösterecekmiş..?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
Engelli memurlara iş yeri rehberi Özürlü Memur Seçme Sınavı sonuçlarına göre atamaları yapılan engellilere, her kurumda 5 kişilik heyet rehberlik edecek.ANKARA - Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) sonuçlarına göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle atamaları yapılan engellilere, iş hayatına alışmaları ve doğru pozisyonda çalışmaları için her kurumda 5 kişilik heyet rehberlik edecek.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Aylin Çiftçi, her devlet kurumunda engelli memurun, niteliklerini ve belgelerini inceleyerek doğru görevlendirmenin yapılmasını sağlayacak 5 kişilik heyetler oluşturacaklarını anlatarak şöyle konuştu:
''Bu heyetin görevi, memurun hem fiziksel anlamda yapabileceği işlerle ilgili durumunu hem de eğitim durumunu, belgelerini organize etmek olacak. Bu heyetteki görevliler, engellilere tüm sorunlarıyla ilgili rehberlik edecek.

KARDEŞİM BENCE BU KOMİSYON SADECE BELGELERİ İNCELEYECEK şöyle mantıklı düşünürsek kuraya katılan arkadaşlara paso hizmetli vermişler.T.SANDALYEDEki bir arkadaş mecburen yazdı başka şansı yok kuradan çıktı seni almıyoruz mu diyecekler? yapamazlar atananlara hayırlı uğurlu olsun kimse elenmez elenecek belgeden elenir mesala bilgisayar sertifikası yok sertifika isteyen yeri yazmışsa,imam hatipli olup belgesi olmadan tercih yapmışsa onun dışında kimse elenemeyecek...

aynen öyle adam 90 puan almış mesela yatalak okula hizmetli tercih etmiş ne yapcak yapacak bişe yok eve git maaşını her ay çek diycekler

super olmuş bu ikinci tercihlerde yerleşirsek işimize yarar:D

Komisyonun görevi nedir ?

[FONT=Verdana]bu komisyon olayının ne olduğunu bilen var mı ? mülakat mı oluyor. Komisyonun görevi nedir? Bilen arkadaşlar yanıtlayabilir mi[/FONT]

93.67266 puan aldım marmara ünv beykoz memur 2. tercihim geldi şimdi çalışabilir sağlık raporu istiyolar yani almamak için türlü türlü bahneler arıyolar

bir arkadaşın başına gelen olay bu ..

sonbahar yatalak insan çalışamaz zaten en kötü ihtimal t.sandalyededir bizim burda bi arkadaş buldum onla konuştum bazı okullarda girişte kabin gibi yer varya oraya koymuşlar gelenlerin nüfus cüzdanı kaydını falan yapıyormuş temizlik yaptırmıyorlarmış yani... kızmakta haklısınız puanlar tavan yapmış ama millet iş derdin de tabide yazacak hizmetliyi işmi var ortalıkta :eek: kuradan çıkan adama bakcaklar sen hizmetli olaman diyip eleyeceklermi ? o zaman ilkokulluyada memurluk açacaklardı açmadıklarına göre kimse elenmeyecek icabında evinde yatacak maşını alacak...

ataması yapılan arkadaşlar hayırlı olsun. benim merak ettiğim daha önce burada çok tartışılan bir konu Eski raporlu arkadaşarın durumu

eski raporu olupta sınavı kazanan ve ataması yapılan arkadaşlardan , 5 kişilik kuruldaki kişiler yeniden rapor istedimi acaba. Varsa böyle arkadaşlar , yaşadıklarını paylaşırlarsa bilgilenmiş oluruz .saygılar...

Forumda eski raporla ilgili konu basligi vardan baka bilirsin ayrica saglik bakanliginin 2010 atama sayfayinda eski raporlarin kabul edilecegine dair aciklama yapilmistir surekligir ibareli olmasi sartiyla

Üst Alt