Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sınavsız engelli memur alan kurumlar..?

dreamer1

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

Bildiğiniz üzere son zamanlarda "kpss şartı olmadan memur alan kurumlar" konusu yaygın,

Engelli kişiler de bu grubun içine dahil mi merak ediyorum açıkçası

Paylaşımlarımızı, bilgilerimizi bu başlık altında toplayalım diye bu konuyu açtım

Bu konuda bilgisi, fikri olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim, birbirimize yardımcı oluruz

Paylaşımlarınızı bekliyorum :)

ne yazık ki öyle bi dünya yok. sınavsız kimseyi almıyorlar. bu sadece oy toplamak için yayılan haber. sadece polisler için kpss şartı yok.

Öyle kurumlar ve sektörler var ama adı memuriyet

bence sıvazsız memur alımı veya kpss şartı aranmadan memur alımı olmaması lazım o zaman kpss neden var

sınavsız memeur alımı demek facia demek hak yemek demek dayısı olanın kısa yoldan memeur olması demek kimsesi olmayan gariban insaların hiçe sayılması demek o yüzden sınavsız olmamalı

kamoyunda bbelirtilen sınavsız ibaresi poliz özel hareket askeriye gibi yerlere alım için yapılıyor

Arkadaşlar siz bimde 101 de çalışan memur gördünüzmü adam memur alımı yazmış bakıyoruz markete reyoncu alınıyor yani boş şeyler arada kamuda 1 kişi 2 kişi alıyor ancak kpss şartı koyuyorlar ve birsürü baska sartlar koyuyorlar

Bim çalışanlara sırf eziyet eediyor allah kimseyi çok zor durumda kalmadigi surece Bim ve a101 e düşürmesi. ..

Dogrudur Allah herkesin yardımcısı olsun zaten insanların kendini kamuya atmak için nasıl bir yarış içinde oldukları malum özel sektör denildiği gibi olsa bu milyonlar bu kadar yarışa girmezdi

[FONT=&quot]KPSS ŞARTI OLMADAN ALIMLAR NASIL YAPILIR?[/FONT]
[FONT=&quot]KPSS'siz memur alımları aranmayan özellikler olsada sizi sınavsız olarak sözlü sınava sokabilirler. Her devlet kurumu olduğu gibi başvurular için 50-100 tl arası başvuru ücreti ve sonrasında belirledikleri yerde (Genellikle Ankara'ya) giderek sözlü mülakata katılabilirsiniz. Bu da demek oluyor ki her KPSS'siz memur alımmında 200-300 Tl gibi bir harcama yapmak zorunda kalıyorsunuz. Eğer Ankara'ya gidemeyeceksiniz başvuru yapmanızı önermiyoruz.[/FONT]
[FONT=&quot]2016 MEMUR ALIM BAŞVURULARI SÜRENLER![/FONT]
[FONT=&quot]1- ADALET BAKANLIĞI 2200 PERSONEL ALACAK[/FONT]
[FONT=&quot]2- SGK 60 MEMUR ALACAK[/FONT]
[FONT=&quot]3- KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI[/FONT]
PERSONEL ALACAK[FONT=&quot]6- ÇSGB(ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI) PERSONEL ALACAK[/FONT]
[FONT=&quot]7- EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TOPLAM 3000 MEMUR ALACAK[/FONT]
[FONT=&quot]AĞUSTOS 2016 Başvuruları süren kurum ve kuruluşlar bu şekilde.[/FONT]

[FONT=&quot]4- İLLER BANKASI 200 PERSONEL ALACAK [/FONT][FONT=&quot]5- ÖSYM KPSS ŞARTI OLMADAN SÖZLEŞMELİ[/FONT][FONT=&quot]
grey.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]PERSONEL ALACAK[/FONT]

facebookta çok yaygın bu ilanlar ben inanmıyorum görüntülenme almak için yapılıyor bu tarz haberler ancak nadir olsa da sınavsız alan kurumlar da vardır

Olsa bile mülakat var mülakat varsa ?.

Üst Alt