Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sindirim sistemi için probiotik kullananlar, deneyimlerinizi yazar mısınız?

c555

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kabızlık ve sonrasında ishal sorunları için sindirim sistemini düzenleyen probiotik takviyeleri var fakat çok marka ve çeşit var bizim gibi hareketsiz yaşayanlar için kullanıp fayda gören kullandığı markayı yazarsa faydalı olur diye düşünüyorum örneğin ben nbl gold kullandım pek fayda göremedim şimdi arayış içindeyim.

Geçmiş olsun. Bu konuda ķefir, ev yoğurdu, ev turşusu en başta kullandıkları bunlar benim. Ama en güzeli bence ev yoğurdu ve turşusu. Kefiri kendin mayalar isen oda güzeldir.

illa eczaneden alınmak zorundamı ki..yanı hazır kapsül yerine evde kendı yaptıgınız yogurdu tuketın..sonucta kapsüllerede pek garanti vermıyolar.her kapsül gercegı yansıtmıyor.yogurt ve kefir bir numara evet.bende zamanında gastroentolojıye gıtmıstım kas hastasıyım ve bana yogurt ye dedi..kapsüllere guvenme ıcınde ne oldugunu kesin bılemıyoruz dedi.bide bagırsak hareketlerıne yardımcı gunde bı fıncan sekersız turk kahvesı onerdı uyguladım gercekten ıyı geldı.tavsıye ederm

En güzeli ve faydalı ev yoğurdu

c555

Geçen sürede deneyimlerin nedir bu konuda?

ntbiotic Kapsul (Akatich AG) önermişti bizim eczacımız ve annem kullanıyor. Kabızlığı çok ileri derecede olan annem her gece yatmadan bir tane içiyor ve bugüne dek en iyi gelen ürün bu oldu diyor.

Probien kullandım beni düzenledi oldukça etkili. her kapsül 5milyar probiotik

Üst Alt