Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sınıf ortamında ders dinlemek için işitme cihazı önerisi yapar mısınız?

suatyel

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba
İşitme cihazı test merkezlerinde sessiz ortamda hemen hemen hepsi iyi gibi. Benim işitme kaybım iki kulakta da 40 db . Karşılıklı arkadaş konuşmalarında sorunum yok ancak sınıfta veya amfi gibi büyük salon derslerinde tüm sesler kalın ve yankılı duyuyorum ve hiç bir şey anlamıyorum. Özellikle bunun için işitme cihazı istiyorum. Ders ortamında sınıfta veya amfide anlayabilen arkadaşlar hangi işitme cihazını kullanıyorsunuz.

cihaz aldiginiz odyometristinizle konusursaniz aldiginiz cihaza uyan FM sistemini size anlatir.
cihaziniza bir parca takilir. bir parcada ders verenin yakasina ilistirilir.
ogretmenin konusmasini iyi duyarsiniz. baska gurultuler karismaz. cok guzel anlarsiniz boylece.
tabi ucret mukabilinde oda.ama deger.

GRAHAM BELL

Bilim insanları tahmini beş yıl içerisinde işitme engelli olanlara güzel haberler verecek. Genetik mühendisleri bu konuda çalışıyor ve işitme engelli kimse kalmayacak.

GRAHAM BELL

tavsiyeniz için teşekkür ederim. dediğiniz gibi yaparsam her ders hocasına ayrı ayrı ulaşıp fm vericiyi taktırmam gerekiyor. çok zahmetli bir iş gibi duruyor. ben sınıfta tüm sesleri kalın ve yankılı duyuyorum. buna göre sınıf ortamında işimi görecek bir işitme cihazı daha iyi benim için hem okul dışında da kullanırım cihazı.

Üst Alt