Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sınıfı görevi yapamaz raporu ile görevin değiştirilme prosedürü..?

aaylin

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
sınıfı görevini yapamaz raporu diye internetten cevap almak istediğinde hep TSK ile ilgili haberler çıkıyor. TSK sınıf görevini yapamaz diye. Peki bu durum sadece TSK da mı geçerlidir, yoksa başka kurumlarda görev yaparken görevini yapamaz raporu alan bir memura uygulanacak bir işlem yok mudur, mesela sağlık hizmetleri sınıfında geri hizmete alma, sınıf değiştirip idari hizmetlere geçme gibi, bilgisi olan var mı.?

Son düzenleme:
Raporunuza karşılık geri planda görevlendirme talebinde bulunabilirsiniz. Bu konuda her kurum gereğini yapar diye biliyorum.

Bu konuda yol gösterici bilgisi ya da deneyimi olan var mı arkadaşlar?

sınıf görevi yapamıyorsanız öncelikle bulunduğunuz ildeki atama bölümüne ordan bilgi alın ben de aynı duruma düşmüştüm kesin geri göreve alınırsın masa başı memur olursun demişlerdi...
işitme engelliler okulunda çalıştığım için işitme engelim problem olmuyor ama tayin istesem sınıf öğretmeni olduğum için normal okula çıkıyor bu durumda kaldım ben kaç yıldır aynı okulda çok şükür çok memnunum...:eek:öncelikle bi atama bölümü ile konuş ....

Açtığınız diğer başlığa da yazıldı ama, burada da görünsün istedim:

iyi günler bende polislikten gih sınıfına geçtim durumu dilimin döndüğünce izah etmeye çalışayım

öncelikle kurumunuza gidip benim şu ,şu rahatsızlıklarım var dilim belirtir rapor almak istiyorum diyorsunuz onlar da sizi üst yazıyla tam teşekküllü bir hastahaneye gönderiyorlar orada heyete giriyorsunuz ve her bir hastalığınız için size oran veriyorlar
bu verilen oranlar toplanıp baltazar formülüne göre net oranınız belirleniyor
daha sonra bu raporu posta yoluyla kurumunuza gönderiyorlar ve kurumunuzda bağlı olduğunuz bakanlığa daire başkanlığına (sağlık daire başkanlığına) gidiyor oradakiler raporunu inceleyip durumunuza göre sgk ya malulen emeklilik ve sınıf değişikliği için müracaat ediyorlar
sgk da uygun görürse adi malül olduğuna istersede sınıf değiştire bileceğine oy birliğiyle karar verilmiştir diye yazı geliyor sizde hangisini terch ederseniz onu oluyorsunuz

hepsi bu kadar geçmiş olsun

Üst Alt