Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sınırda kişilik borderlıne, sle, 1. derece mıtral kapak yetmezliği vb. rapor oranı..?

özlem çolak

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sınırda kişilik borderlıne,sle,1derece mıtral kapak yetmezliği,miğren,vertigo,haşimoto hastalıgım var özür oranım kaçtır yardımcı olursanız sevınırım özürlü raporu alabılırmıyım

Şöyle söylemek lazım her hastalığın farklı değeri var fakat böyle çok olduğu zaman karma bir oran veriyorlar yani diyelim 3 rahatsızlık var ve cetvele baktınız 1. 15 2. 20 3. hastalığında 20 olsun siz mantıken 55beklerken 35 veriliyor birde burada sizin dediğiniz hastalıklara oran verebilecek kişi yoktur anca hastaneye gidip heyete girmeniz gerekir ama bakılırsa galiba bir 40 geçersiniz gibi bir durum var yinede hastaneye gidin heyete bir girin. Mesela kendimden örnek vereyim bende sağ femur pertes sekeli ve buna bağlı sağ bacakta 4cm kısalık var. ben araştırdım 4cm kısalıktan 15 alan bir arkadaş var ve femur pertes sekeli teşhisinden 20 alan var ben son rapor aldığımda oranım 15 ti :)))) akıl yok mantık 0... ha birde eskiden 4cm ölçümü eklenmeden önce (2cm yazılmış) alınmış %35 roporum mevcut...

psıkıyatrıden yenı teshıs aldım hak kazanabılmem ıcın kaç ay gecmesı gerekır

Üst Alt