Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sinirlerim çok bozuk çoğu zaman. İnsanların bana bakarak güldüklerini hissediyorum.

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
641
Reaksiyonlar
376
"SÜREKLİ OLARAK SİNİRLERİM BOZUK, NEDEN BÖYLE ACABA" insanların bana bakarak güldüklerini hissediyorum.

Karşıdaki insanın duygusunu göremiyorum, hissedemiyorum.

Senin canın çok sıkılıyor kafaya takacak meşgale arıyorsun bence ya da kompleksli sosyal fobik bir tipsin .

Belkide bilemiyorum. Öyle tip de olabilirim. 20 yıl önceki bir kazayla bu hale geldim ben. Kendimi izliyor ve uzaktan seyrediyorum.

Sosyal Fobikte olabilirem. Doğru.

İnsanlara belki içten içe sinir oluyorsun tabii bulunduğun ortamı bilmiyorum ama sallama insanları bence beyni gelişmiş hayvan türü insan dediğin ne ki senden üstün mü sanki onlar bunlar her kimse işte kendilerine gülsünler rahatsız edici bakış hissedersen sen de bak tip tip kafasını çevirsin ya da salllama neşeli tavırlarla kafanı çevir git iyi insan gördüm mü gerek tv. de gerek gerçek hayatta duygulanıyorum ağlayacak gibi oluyorum neredeyse öyle bir zamanda yaşıyoruz hiç takma ...:D

İnsanların "yüzüne ve gözüne" bakmadan 100 yıl bile yaşayabilirim.

İçimden gelmiyor yüz-göz teması.

Aynen ben de :) Hatta geçen bir kedi vardı iş yerinde oradaki kadın insanlardan korkuyor dedi bu kedi ben de aynen insanların ne şer....z olduğunu anlamış demek ki kedi dedim ...

Neden yüz-göz teması kurmadığımı beynim bilmiyor neden bilmiyor onuda bilmiyorum.

İnsanların seslerini duymakla-duymamak arasında gidip-geliyorum.

Kendini ele vermekten korkuyorsun çünkü hastasın bu da sende özgüven düşüklüğü yaratıyor.Ben de hastaneye ilk yattığımda kimsenin gözüne bakamıyordum sonra traşımı oldum,banyomu yaptım,saçlarımı taradım,dişlerimi fırçaladım,temiz kıyafetler giyindim ve parfüm süründüm.Baktım ki insanların yüzüne rahatlıkla bakabiliyorum.Bir tek eksiğim var o da iş.İşim olunca sosyal hayatta ben de yerimi edinebileceğime inanıyorum.Bu anlattıklarım gerçekten zor ben de bir süreçten geçiyorum ama Allah’ın izniyle imkansız değil.

Belkide özgüvenim yerlerde belkide hiç yok.

Sinmişim içime, çekilmişim, sadece bakıyorum. ingin ingin.

Çok kırılgan yapıda olduğumuz için ve stres eşiğimiz normal insanlara göre daha zayıf olduğu için depresyon kaçınılmaz oluyor.Ama bunun bir yolu olmalı;bulana dek aramaya devam.Karamsarlığa kapılma derdi veren Allah dermanını da verirmiş.Ümidini yitirme.

Orası öyle.

2 li iletişimde veya sohbet esnasında başlıkta dediğim şekilde hissediyorum.

"AŞIRI" derecede Kırılgan olduğumuzda doğru.

Biz bir korkuyoruz şu hayattan hatta insanlardan korkarız.

Kompleksli ve Takıntılıyım. Ve çok karışığım.

Üst Alt