Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sinirsel işitme kaybı olan bir kişinin uçağa binmesi sakıncalı mı?

adil12

Üye
Konular
51
Reaksiyonlar
20
Arkadaşlar sol kulak 73 sağ kulak 71 yada 73 desibel kaybım var. 18 saatlik uçak yolculuğu benim için tehlikeli olur mu bir de %3 saat aktarma olursa bu kadar uzun bir uçak yolculuğu benim sinirsel işitme kaybımı türbülans,uçak boşluğunda,uçağın inişinde tehlikeli olur mu ?

sinirleri etkileywceğini sanmıyorum sadece tıkanıklık dolgunluk yapar

benim doktor yassah kardeşim yassah dedi kemik- patlak- kayıp var

bısıy olmuyo. ben butun avrupayı dolastım sayılır ucakla. sakız fılan dıyolarya yanıma aldım ama kullanmak gerekmedı.kulak bıttıkten sınırler oldukten sonra barım basınc zarar vermıyo.galıba ıltıhap kulak zarı deformasyolarında zararlı olabılıyo ama bılemıyom

sinirler tamamen ölümü bende sag kulak biraz cihazsız duyuyor cihaz kullanmıyorum .özel doktora gitttim uçaga binebilmek için izin vermedi.bir ilaç bir alet olması gerek lazım yoksa dışarıya açılamayacam ..btenim sag kulak zr patlak kemik tıkırtı yapıyor kayıpda var

Üst Alt