Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sinop Atatürk Devlet Hastanesinden ve başhekiminden şikayetçiyim, düşük oran verdiler

yasarbayrak57

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba.
Ben yaşar bayrak 46 yaşında ortopedik bedensel engelli bir vatandaşım 2018 yılında benim engelli maaşım kesildi aynı ilden aynı ilin merkez ilçesine taşınma gerekcesiyle ve ben 2 defa sinop atatürk devlet hastanesine rapor almaya gittim ve ikisindede bana %12 olumsuz rapor verdiler engekim çok olmasına rağmen.

İtiraz dilekçesi ile il sağlık müdürlüğü ne başvur.hakem hastaneye yonlendirsinler

başka hastane yokmu arkadaşım başka hastanede dene şansını sinopta hastane kıtlıgımı var

sınop atatürk devlet hastanesi özürlüye rapor vermıyor bunu blin ilk raporum yüzde 60 dı yüzde 31 düştü ücüncü muayenede yüzde 12 düşdü adeleetmi buuu.

eMeL_eMeL çevre illere bakın ilçelere bakın olmadı doktora kabak gibi 4 tane çekin:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

il sağlık müdürlüğüne itiraz et seni hakem hastaneye gönderirler aynı sonuç çıkarsa yapacağın bir şey yok farklı sonuç çıkarsa seni 3 bir hastaneye kendileri gönderir ordan alacağın rapor kesin rapordur

Üst Alt